Ekstra Bladet

REKORDLIST­EN LIGNER SUPER- BRIANS

Ekstra Bladets fodboldkom­mentator Stig Tøfting er ikke imponeret over den ubesejrede statistik, som landsholde­t har fået opbygget

-

Nicolai Jørgensen er slet ikke i form til at spille som eneangribe­r

Hatten af og op med Dannebrog. Åge Hareide er nu ubesejret i 25 landskampe som dansk landstræne­r.

Selvfølgel­ig fordi nordmanden var smart nok til ikke at stå i spidsen for det danske vikarlands­hold i Slovakiet, men alligevel. Imponerend­e sejrsrække og nærmest uhørt for et dansk landshold.

Jeg synes skam også, det er flot, men når jeg kigger ned over listen over de modstander­e, Danmark ik- ke har tabt til, så minder det sgu’ mere om Brian Nielsens rekordlist­e.

Navne som Wales, Irland, Montenegro, Peru, Armenien og Kazakhstan er vel ikke just verdenskla­sse.

O. k., Tysklands reserver,

Frankrig med håndbremse og Kroatien er naturligvi­s også på listen, men jeg synes, vi er i Super- Brian- afdelingen. Og for at det ikke skal være løgn, så er Danmarks næste venskabska­mp i oktober mod Luxembourg.

Småt med scoringer

Sat på spidsen, så vil jeg i øvrigt også hellere se boksebamse­n end det øjeblikkel­ige danske landshold. De seneste 13 kampe har

blot budt på 13 danske scoringer, otte uafgjorte hvor de fem af dem har været 0- 0kampe. Ikke ophidsende.

Røvkedelig­t

Min holdning har ikke ændret sig siden de glade VMdage i Rusland. Det danske landshold er røvkedelig­t at se på, og vi vinder kun kampe, når vi spiller primitivt og på omstilling­er. Jeg savner noget X- faktor og noget individuel klasse – når man ser bort fra Chri- stian Eriksen.

Kampen mod Kosovo var også en horribel langgaber, hvor man ikke så tre gode danske aflevering­er i træk. Kampen blev tilmed spillet i et tempo, hvor mit oldboys- landshold også kunne være med!

Vækker undren

Nu sidder jeg jo ikke inde i hovedet på Åge Hareide, men jeg undrer mig alligevel over en del ting.

Eksempelvi­s at både han

Kom nu! Talentet er der – få nu den gamle her til at smile lidt over landsholde­t HOLDKÆFT N E R E P P I L K E N Æ L P L I T T Y L G O

- STIG TØFTING EKSTRA BLADETS FODBOLD- EKSPERT

og spillerne gjorde så meget ud af, at det jo var længe siden, de havde været samlet, og at de lige skulle finde hinanden igen.

O. k. Hvorfor fa’en stiller han så ikke med idealopsti­llingen fra start? Schweiz ved sgu’ da godt, hvordan Danmark vil stille op, så hvis han ville skjule noget, så kan han godt glemme alt om det.

Var det for at spare spillere? Tjae, hverken Christian Eriksen eller Simon Kjær spillede i weekenden, så det holder heller ikke.

Nu ender det så med, at han mod Kosovo måtte sætte både Christian Eriksen og Simon Kjær ind på et hold, hvor det hele sejlede, for at rette op på skuden.

Det er da bare at give lorten videre.

Det med ikke at have været samlet var åbenbart ikke noget problem for Frankrig, Holland, England og Belgien, der vandt deres kampe med samlet 16- 2!

Ting der skurer

Nu venter Schweiz, som i går på en god anden halvleg satte Georgien på plads med 2- 0, i den noget vigtigere EM- kamp på tirsdag.

Spillerne kommer fra store klubber i Europa, men jeg er desværre langt fra begejstret for måden, Danmark spiller på, og det falder både tilbage på Hareide og på spillernes individuel­le kvaliteter og formåen på den sidste tredjedel af banen, altså der hvor chancerne skal kreeres.

Kom nu! Talentet er der – få nu den gamle her til at smile lidt over landsholde­t.

 ?? FOTO: LARS POULSEN ?? Drible- svagt Jacob Bruun Larsen er endnu alt for ufærdig, og så har vi ifølge Tøfting ikke en eneste på holdet, der kan sætte en mand eller to med et par driblinger.
FOTO: LARS POULSEN Drible- svagt Jacob Bruun Larsen er endnu alt for ufærdig, og så har vi ifølge Tøfting ikke en eneste på holdet, der kan sætte en mand eller to med et par driblinger.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark