Ekstra Bladet

Sætter pris på at være sammen

-

På trods af den krævende præstation­sverden, som Åge Hareide befinder sig i, ’ hygger’ han sig i jobbet. Det gør han, fordi staben omkring ham er optimal, og spillerne udviser enorm glæde og engagement, når de skal være sammen.

– Når jeg før en samling får en sms fra Simon Kjær, Christian Eriksen eller Kasper Schmeichel, hvor der står: ’ Vi glæder os til at være sammen’ – så bliver jeg så glad.

– Det betyder utrolig meget for mig og viser, at de sætter pris på, vi skal være sammen, forklarer han.

Masser af energi

Åge Hareide er 65 år, har bolig både i København og Molde og har fire børnebørn, men han er ikke me- get hjemme i Norge for at passe familien, når sæsonen ruller.

– Jeg er måske hjemme en uge om måneden. Men det lever jeg med, fordi jeg virkelig trives som dansk landstræne­r.

– Jeg er faktisk mere bekymret for den dag, jeg ikke skal arbejde. Jeg ved ikke, hvad jeg så skal lave, erkender han.

– Fodbolden holder mig frisk, sund og rask. Jeg bruger hovedet, færdes blandt unge mennesker og får en masse energi af at være sammen med dem.

– Jeg gør mig slet ingen tanker om, hvornår jeg skal stoppe. Jeg er frisk, rask og elsker mit job, smiler Åge Hareide, der har kontrakt med DBU frem til næste sommer.

 ??  ?? Nicolai Jørgensen, ’ Zanka’ og Åge Hareide i højt humør under et pressemøde. Spillere og trænere har fået et meget nært forhold til hinanden i tiden under Hareide.
Nicolai Jørgensen, ’ Zanka’ og Åge Hareide i højt humør under et pressemøde. Spillere og trænere har fået et meget nært forhold til hinanden i tiden under Hareide.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark