Ekstra Bladet

UGENS VIP- LISTE

Danskerne vi burde tale om

- Peter Sloth underholdn­ingsredakt­ør Ekstra Bladet sloth@ eb.dk

Esther Marie

Pia Kjærsgaard forstår ikke selv kritikken af, at hun som Folketinge­ts formand forviste lille frk. Abildgaard fra salen tidligere på ugen. Vi andre forstår godt kritikken. Vi skriver 2019, fru formand.

Franz Beckerlee

Har en alternativ fortolknin­g af færdeslslo­ven. Men han har altså spillet spade i selveste Gasolin’. Sådan et cv BØR give visse privilegie­r.

Prinsesse Marie

’ Prinsesse Marie charmerede på fransk’ råber Billed- Bladet i en overskrift. Og det er da også noget af en bedrift af en franskmand. Ret skal være ret.

Patrick Smith

Han er utvivlsomt et rart menneske og en begavet ung mand. Og så er han pænt tonedøv. Imponerend­e at nå så langt i ’ X Factor’ på den baggrund.

Ghita Nørby

Røgen er kun lige ved at lægge sig efter 24syv’s opsigtsvæk­kende interview. Skal vi ... lave en kop te? Skal vi ... gå en tur i haven?

T. Hagelskjær

Det var formentlig Vejle- målmandens livs mareridt, da han lavede årets Superliga- drop mod Esbjerg, men livet går altså videre, gamle dreng

Ken Ilsø

Eks- FCM- stjernen er blevet dopingknal­det for kokain. Men op med humøret. Snart strømmer opbaknning­en ind på de sociale medier. Bare spørg Hugo H.

Klaus Riskær

Partiet med det mundrette navn ’ Partiet Klaus Riskær Pedersen’ har nu 15 folketings­kandidater. Det er alligevel noget af en præstation.

Prå- Du- seren

Asger er fra Sønderborg. Han er Bea og Marias producer [ pråDU- ser]. Og han bærer laksefarve­t sydvest. Han ER ’ X Factor’- stjernen i denne sæson.

Ole Ryborg

Skoses i ny bog af DF’s Vistisen. Ved han egentlig, hvor stor en kleppert Ryborg er? Personligt ville jeg stikke piben ind.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark