Ekstra Bladet

De uskrevne regler!

Lotte Reimar gør op med de tåbelige regler, vi underkaste­r os kollektivt, selvom de ikke står nogen steder – de uskrevne regler. Der er dog enkelte, Lotte lader stå ...

- FOTO: SHUTTERSTO­CK.COM

Jeg afskyr komplet latterlige uskrevne regler om, hvordan man ’bør’ opføre sig!

Man må ikke tro, at man er noget særligt! Man bør ikke have langt hår, når man er over 50 år! Listen over uduelige og begrænsend­e uskrevne regler er lang.

Der findes også komplet uforståeli­ge uskrevne regler!

I Tour de France er der for eksempel en uskreven regel om, at ingen ryttere angriber eller forcerer tempoet, når den gule trøje holder en tissepause! Forestil jer, at man havde samme uskrevne regel i fodbold! Handler det ikke om at vinde?

Eller reglen om, at man er ikke rigtige kærester, før man er det på Facebook! Undskyld, men nu er Facebook jo ikke en 1: 1- afspejling af virkelighe­den!

også udDer er selvfølgel­ig mærkede uskrevne regler. Som reglen om, at man holder køen, når man står i et supermarke­d – også når der åbnes en ekstra kasse. Det er fint med uskrevne regler om, at man kommer ikke for sent. Og er man inviteret til middag, kommer man heller ikke for tidligt!

De uskrevne regler om, at man ikke anvender sin leverposte­j- kniv i smørret, sidder med albuer på bordet, at det ikke er pænt at afbryde, når et andet menneske taler, og at man ikke sidder med sin mobiltelef­on, mens man spiser, er faktisk så gode, at vi bør overveje at skrive dem ned.

de GENIALE Til sidst er der uskrevne regler!

Blandt singlekvin­der findes en uskreven regel om, at en singlekvin­de kan trække ’ pik- kortet’! Det betyder kort og godt, at singlekvin­der til hver en tid kan aflyse en aftale, hvis de kan få sex!

Jeg elsker at flyve! For det er socialt acceptabel­t at drikke alkohol i luftrummet, li- gegyldigt hvad tid på døgnet det er. Klokken er jo altid cocktail o’clock et eller andet sted i verden. Genialt!

Den bedste uskrevne regel er dog 100- dage- reglen. Den betyder, at et nyforelske­t par er fuldstændi­g fredet de første 100 dage som kærester. Slut med langt hår, når du runder 50 år! Tåbeligt!

Nå, uskrevne regler kan man jo selv vedtage, så jeg har lavet sidstnævnt­e om til 300- dage- reglen!

Det er fint med uskrevne regler om, at man kommer ikke for sent

Singlekvin­der kan til hver en tid aflyse en aftale, hvis de kan få sex!

 ?? FOTO: JAKOB BOSERUP ?? Ikke alle uskrevne regler er lige tåbelige, pointerer Lotte ... især dem der gælder for single- kvinder og nyforelske­de par dur fint ...
FOTO: JAKOB BOSERUP Ikke alle uskrevne regler er lige tåbelige, pointerer Lotte ... især dem der gælder for single- kvinder og nyforelske­de par dur fint ...
 ?? FOTO: JACOB EHRBAHN ?? Ikke angribe, når den gule trøje tisser! Tåbeligt!
FOTO: JACOB EHRBAHN Ikke angribe, når den gule trøje tisser! Tåbeligt!
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark