Ekstra Bladet

NEJ, jeg finder ikke en frækkert til dig

Der er intet, der tænder kvinder mere af, end når mænd er for dovne til at kurtisere og jage selv

-

Mænd! Nogle gange er I altså ikke skidehamre­nde charmerend­e. Nej, bare rolig, jeg er ikke i gang med endnu en tirade om alle de ting, mænd gør forkert sådan generelt. Men der er en ting, jeg efterhånde­n er stødt på så mange gange, at jeg bliver nødt til at sige det:

Mænd, der flirter og vil knalde, men som i samme sekund, man har sagt ’ ikke lige nu’, spørger, om man ikke vil hooke dem op med en villig dame, skal ikke have noget. Og de skal slet ikke have en veninde.

Jeg har selv oplevet det. Og rigtig mange af mine veninder har også. Igen og igen. Og d’herrer, der er færre ting, der kan tænde os mere af, så drop det! Det gælder også os, der ser os selv som frisindede, og som ellers synes, at dele- økonomi godt kan fungere på det erotiske plan. For det bliver fesent og krævende, når mænd er for dovne til at kurtisere og jage selv.

det er hårdt Ja, jeg er med på, at arbejde at score. Og nok også ofte hårdere for mænd. Jeg har respekt for alt det bøvl, I skal igennem. Men fandeme om jeg gider score på jeres eller nogen andres vegne. For jeg synes sgu, jeg har rigeligt at se til. Problemet med at hooke andre op med hinanden uden selv at have en andel i det er jo blandt andet, at det på en måde bliver ’ fikserens’ ansvar, at især hun får en god oplevelse. Og ikke bliver udskammet eller knaldet dårligt. For man vil jo altid kende hende bedst. Og man vil nok gerne beholde det venskab. Så hvis manden, der spørger, ikke er mere end en løs bolleven eller en date, der aldrig rigtig blev til mere, er investerin­gen jo på en måde allerede spildt. For ’ fikseren’ høster jo ingen andel i, at det bliver en succes. At hooke en sød dame op med en dejlig mand på egen opfordring eller på hendes er til gengæld noget helt andet.

ikke kender Når en mand, man godt, spørger ’ har du ikke en sød og fræk veninde’, så tænker jeg instinktiv­t, at han netop har outet sig selv som en mand, der er villig til at knalde hvad og hvem som helst. Jeg tænker også: Hvad siger det om dit syn på kvinder? At vi alle bare er en del af en mængde og kan skiftes ud med et andet hul?

Det er et ønske om en kvinde, der er reduceret til en funktion. Og det er ikke særligt liderligt. Hvis man så siger det, så kommer der bare sådan et halvslatte­nt ’ tø- hø, sådan var det jo heller ikke ment. Jeg formulerer mig klodset’. Jeg tror simpelthen ikke på, at mænd blot er mennesker, der hverken kan tænke sig om eller tale/ skrive, så snart de har en halvfed på. Men nogle af dem opfører sig sådan.

Villig betyder ikke ukritisk, ven. Selv den mest liderlige kvinde har faktisk præference­r, der går ud over at reducere mænd til pikke. Så skærp din indsats, eller riv den af, og vend tilbage, når du opfører dig mere voksent.

Det er hårdt arbejde at score. Nok også ofte hårdere for mænd. Jeg har respekt for alt det bøvl, I skal igennem

 ?? FOTO: SHUTTERSTO­CK ?? Stephanie Caruana finder det stærkt provokeren­de, når en mand spørger hende, om hun ikke vil hooke ham op med en villig dame.
FOTO: SHUTTERSTO­CK Stephanie Caruana finder det stærkt provokeren­de, når en mand spørger hende, om hun ikke vil hooke ham op med en villig dame.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark