Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

HINNERUP: En 15-årig pige blev søndag aften antastet og befølt på kroppen af en ukendt mand ved et busstoppes­ted på Grønhøjvej. Pigen havde held til at vriste sig fri og stikke af. Manden beskrives som 30-35 år gammel og 1,85 meter høj. Han havde skæg på hagen samt kæben og var af mellemøstl­ig oprindelse. Politiet vil gerne i kontakt med folk, der har kendskab til mandens færden.

NYBORG: En ca. 35- årig østeuropæi­sk type med rundt hoved, stikkende øjne og beige jakke slap i weekenden væk med en skindpung efter at have afluret pinkoden til ejerens kreditkort ved en billetauto­mat i Banegårdsa­lléen. Han stjal efterfølge­nde pungen fra en rygsæk, mens han spærrede for ejeren i indgangsdø­ren til en togkupé. BJÆVERSKOV: En indbrydsty­v har lænset en BMW 530D for blandt andet airbag, navigation­sanlæg, instrument­panel, en bærbar computer og solbriller. Gerningsma­nden fik adgang til den parkerede bil på Duelundvej ved at benytte sig af en scanner, som kunne opfange signaler fra ejerens bilnøgle. AARHUS: Politiet forsøgte søndag at stoppe en 16- årig motorcykli­st uden hjelm omkring Marselis Boulevard. Han ramte et træ og stak derefter af til fods, men blev kort efter lokalisere­t med en flænge i ansigtet i en trappeopga­ng.

RØDBY: En 21- årig kvinde med opholdstil­ladelse i Norge er idømt 30 dages fængsel og indrejsefo­rbud i seks år for menneskesm­ugling. Kvinden blev anholdt i et tog fra Hamborg i selskab med en jævnaldren­de, udenlandsk mand uden rejselegit­imation. Han blev også anholdt, og de blev begge sendt ud af landet efter dommen. NÆSTVED: En 19- årig kvinde og en fem år ældre mand fra den sydsjællan­dske by er anholdt og sigtet for at overtræde lov om euforisere­nde stoffer. Manden havde syv poser med hver 0,9 gram mdma på sig, og kvinden var i besiddelse af fem joints. De blev begge løsladt efter endt afhøring.

ruus

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark