Ekstra Bladet

Jeg var ikke klar til at rejse da de hentede mig

-

Efter 50 dage i den norske vildmark ved Salsvatnet var der tre deltagere tilbage i kampen om at vinde 'Alene i vildmarken'. Flemming Sanggaard holdt længst ud og blev hentet af sin familie. Trods de store anstrengel­ser, vægttab og den megen tid alene er ’ Falkemande­n’ klar til at gøre det igen.

– Ja, helt sikkert. Det var fantastisk at opleve det simple, basale liv, og jeg var faktisk ikke klar til at rejse, da de kom og hentede mig. Det var min bedste ferie nogensinde, men selvfølgel­ig ikke en all inclusive, når man taber over 20 kg.

Ærlig konkurrenc­e

Man skal dog ikke forvente at se Flemming Sanggaard udnytte sin nyvundne status som tv- kendis til at stille op i en masse andre tvprogramm­er.

– ’ Alene i vildmarken’ er den ærligste konkurrenc­e, der findes.

– Jeg kunne aldrig finde på at melde mig til sådan noget som ’ Robinson’ eller nogle af de andre programmer, hvor man blive stemt hjem og sådan noget. I ’ Alene i vildmarken’ er det kun én selv, man kæmper imod, og det passede mig utrolig godt.

Det var min bedste ferie nogensinde, men selvfølgel­ig ikke en all inclusive

I tredje sæson af ’ Alene i vildmarken’ kæmpede otte deltagere med mere end almindelig­t godt styr på friluftsli­vet om sejren.

60 dage alene

Flemming Sanggaard havde planlagt at blive til dag 67, før han overhovede­t ville overveje sin situation, men han endte med at kunne nøjes med 60 dage helt alene i den norske vildmark for at løbe med sejren i det populære DR- program, der blev fulgt af over en million seere.

 ?? FOTO: DR ?? Læ og tørvejr i 60 dage Flemming ved sit hjemmebygg­ede skovhus, som gav ham læ og tørvejr i 60 dage.
FOTO: DR Læ og tørvejr i 60 dage Flemming ved sit hjemmebygg­ede skovhus, som gav ham læ og tørvejr i 60 dage.
 ?? FOTO: DR ??
FOTO: DR

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark