Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Endnu en dag har du massere af energi, du skal måske bare passe på med at være for langt fremme i skoene, folk skal lige kunne følge dig. Du har mange spændende perspektiv­er på tingene, og du har generelt meget på hjerte. Vent på det rette tidspunkt, og sig så bare frem.

LØVEN 23/ 7-23/8

Du har fokus på din kreativite­t for tiden, og selvom du måske går lidt i stå først på dagen, så må du ikke give op. Måske har du haft for meget fokus på en enkelt idé, og sidder fast i detaljen. Hvis du løfter blikket, er der meget inspiratio­n omkring dig, når bare du er åben.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du møder verden med et stort gå-påmod i øjeblikket, men i dag kan der alligevel godt være lidt, der driller dig en smule. Det prøver du at tage nogenlunde roligt, og du får da også vendt dit fokus imod alt dét, der faktisk fungerer lige nu, og det gør det meste heldigvis.

TYREN 21/4-21/ 5

I dag kan du få styr på en masse hængeparti­er, også selvom det umiddelbar­t virker lidt uoverskuel­igt. Hvis bare du tager dig god tid, så kommer der styr på det hele, og så kan du også få god tid til at slappe af bagefter. Det bliver en rigtig god dag, når bare du planlægger din tid.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du vil helst være hjemme for tiden, og måske kan det lade sig gøre for dig at arbejde hjemmefra. Hvis det ikke kan lade sig gøre, må du vente til du har fri. Det kræver selvfølgel­ig tålmodighe­d, og det kan du generelt godt få brug for i dag. Du skal nok få tid til at slappe af.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Du vil helst være alene i øjeblikket, men det kan nok ikke lade sig gøre til at begynde med. Du er nok lidt i din egen verden, og det skal man også have lov til. Først på dagen er der dog et par småting, der skal klares, inden du kan få lov til at være alene, som du trænger til.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du vil gerne være sammen med din partner for tiden, hvis du altså er i parforhold. Der er nok lige lidt, der skal gå op i en højere enhed, for at du kan få tid til det, men det kan lade sig gøre. Du har hang til det romantiske lige nu, og er du single, kan du tage på en date.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du er virkelig på farten i dag, og skal generelt nå meget. Der kan godt opstå forsinkels­er undervejs, men i stedet for at lade dig stresse af det, kan du få mere ud af det hele, hvis du tager tingene som de kommer. Det er selvfølgel­ig lettere sagt end gjort, men alting ordner sig.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du vil gerne bruge tiden på dine gode venner i øjeblikket, men der er nok også en masse ting, der skal klares, som ikke kan udsættes. Derfor må du vente med at få tid til alt det sjove, du gerne vil, til du har klaret dagens opgaver, som måske tager længere tid end forventet.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Du har meget at se til på jobbet i øjeblikket, og i dag er der måske lidt logistiske udfordring­er. Det er ikke altid let at få alting til at passe sammen, men hvis du har tålmodighe­d, skal du nok finde løsninger. Måske giver meget sig selv, hvis du er opmærksom, og ikke stresser.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

I dag har du brug for at foretage dig noget afstressen­de. Du har nok haft meget at se til på det seneste, og i dag er bægeret måske næsten fyldt. Der er nok et par ting, som du er nødt til at tage dig af først, men derefter bør du sætte tid af til at nyde livet stille og roligt.

FISKENE 20/2-20/ 3

Din karriere og dine ambitioner er i fokus lige nu, og selvom der måske er ting, der ikke går helt efter planen, skal du alligvel bare blive ved med at tro på tingene. Du kan måske få hjælp af folk omkring dig i dag, hvis bare du spørger dem. Det hele skal nok løse sig. Tro på det.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark