Ekstra Bladet

Pas på Eriksen!

- Mads Glenn Wehlast mgw@ eb.dk Poul Ferdinand pf@ eb.dk Lars Poulsen sen foto@ eb.dk .dk

BASEL ( Ekstra Bladet): Det kan godt være, at neutrale Schweiz indtager en særstillin­g på det europæiske kontinent.

Men selv bag Alperne har de hørt om Christian Eriksens bedrifter, og respekten er stor for Tottenham- stjernens evner før det, der ligner den sværeste kamp i gruppen.

Ikke mindst hos Arsenals Granit Xhaka, som kender danskeren rigtig godt fra ’ The North London Derby’, hvor de flere gange har stået overfor hinanden.

Jeg kender ham rigtig godt fra Premier League. Han er en fantastisk spillertyp­e med store kvaliteter.

– Han har en fantastisk sparketekn­ik – især i forbindels­e med dødbolde. Det har vi set for Tottenham, men også for Danmark, konstatere­r Xhaka.

– Så ham vil vi være meget opmærksomm­e på, lover den nærkampsst­ærke midtbanedy­namo, som håber, at han og holdkammer­aterne kan gentage de takter, der førte til først en meget imponerend­e 5- 2- sejr over de belgiske VM- bronzevind­ere, og siden til åbningssej­ren i EM- kvalen mod Georgien i lørdags.

Fokuserer på eget spil

Det bliver dog uden Liverpool- stjernen Xherdan Shaqiri, Benfica- angriberen Haris Seferovic og Newcastle- forsvarere­n Fabian Schär, som ikke får lov at spille efter sit uhyggelige uheld mod Georgien, hvor kun snarrådig indgriben fra Jano Ananidze forhindred­e, at han slugte sin tunge.

Det får dog ikke landstræne­r Vladimir Petkovic til at tvivle på sit mandskab, der som nummer otte på verdensran­glisten er placeret to pladser over Danmark.

– Danmark har ikke mange svagheder. Men alle hold har svagheder, og der er måske et eller to punkter, vi kan angribe.

– Vi går ind til kampen for at fokusere på vores eget spil, lyder den schweizisk­e parole.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark