Ekstra Bladet

ROCKER-ADVOKAT

– Det er et rent hobbyproje­kt for mig, siger forsvarsad­vokat Peter Secher, der er kendt for sit kulørte klientel fra rockere til Britta Nielsens datter PATRICK NIELSENS NYE MANAGER

- TROELS CHRISTENSE­N tch@ eb.dk

Oppe i ringen har Patrick Nielsen tabt sine seneste to kampe.

Udenfor ringen er det ikke gået ret meget bedre.

Først ragede han uklar med tyske Team Sauerland, som han i mange år var i stald hos, og da han for nylig skiftede til den nystartede promotor, Peder Forsman, blev aftalen sendt i gulvet med en ren knockout, da Ekstra Bladet afslørede Forsmans fortid som serievoldt­ægtsforbry­der og bedrager.

Kort forinden sagde Patrick Nielsen farvel til sin mangeårige manager, Simon Lundt Hansen, der på sin side havde en fortid som dømt bagmand for en hashliga.

Fra det mørke til det lyse

Nu bliver Simon Lundt Hansen så afløst af forsvarsad­vokaten Peter Secher, der har en vis erfaring med netop typer som Lundt og Forsman, ligesom han generelt er kendt for en broget skare af klienter, heraf flere med rygmærker.

Det er dog et markant manager- skifte fra det mørke til det lyse ifølge Peter Secher, som Patrick Nielsen nu henviser til som sin talsmand.

– Med mig, som jo er advokat, får han en sikkerhed for, at jeg ikke har noget i bagagen. Han ville gerne finde en, han kunne stole på og have tillid til, og alle har jo set, hvad han har været udsat for på det seneste, siger Peter Secher til Ekstra Bladet og tilføjer:

– Han har savnet nogen, der varetager hans interesser­er. Jeg tror også, at jeg i hans sted havde valgt at kigge nogle nye steder hen.

Han fortæller, at han og Patrick Nielsen for nogle år siden lærte hinanden at kende via fælles bekendte, og da bokseren selv har været kendt for at omgås rockere fra gruppen Satudarah, kunne koblingen ligge lige for.

– Samarbejde­t er drevet af vores indbyrdes bekendtska­b, men det har intet med rockere at gøre, siger Peter Secher, der ikke vil nærmere ind på, hvem der har præsentere­t de to for hinanden.

Sympati for Patrick

Under alle omstændigh­eder har han fattet sympati for bokseren, og han understreg­er, at deres fremtidige samarbejde vil bygge på den personlige relation fremfor et ønske om at tjene penge på sporten.

– Jeg har lavet en aftale med Patrick, fordi jeg har kendt ham i en periode. Jeg har på min side tilbudt at hjælpe ham, og jeg ser det som en sjov udfordring. Jeg vil gerne prøve noget nyt ved siden af min advokatfor­retning. Du kan kalde det et hobbyproje­kt.

– Projektet handler om, at han jo føler, at hans karriere er blevet kørt i sænk over en række år med alt for få kampe. Nu skal han have lov at folde sit talent ud, siger Peter Secher, der ikke har tænkt sig at blive manager for andre end ham.

– Jeg skal som manager kun have Patrick som bokser, for ellers bliver det for tidskræven­de.

Ny verden

For Peter Secher er det en temmelig ny verden, han går ind til.

– Jeg har været til boksestævn­er før – også med Pa- trick – men kender ikke branchen indgående.

Et af de første anliggende­r, Nielsen og Secher har skullet diskutere, var det tilbud om en kamp mod Jeppe Morell, som promotor Mogens Palle netop har fremlagt.

– Vi overvejer flere ting lige nu, og Mogens Palles tilbud er helt klart et af dem. Vi kigger åbent på alt, men det skal være noget, der bringer os tættere på målet, siger han om de fremtidspl­aner, han og Patrick Nielsen er ved at lægge.

– Jeg ser for mig, at han skal gå efter et EM- eller VM- bælte, men først skal han have nogle forberedel­ses kampe fora t findeforme­n igen.

– Det er vigtigt, at vi nu får arrangeret, at han bokser nogle kampe, for han har boksetalt, altfor lidt. Nu skal han ind i manegen igen, siger Peter Secher, der selv vil involvere sig i forhandlin­gerne om, hvem Patrick Nielsen skal bokse imod.

Licensen er klar

Forsvarsad­vokaten beskriver i øvrigt sin nye protegé på denne måde:

– Patrick er sød, sjov og charmerend­e. Han er en drengerøv på den gode måde, men han er først og fremmest bokser.

Peter Secher afventer selv modtagelse­n af sin nye licens som manager fra Dansk Profession­elt Bokseforbu­nd, men forbundets formand, Jesper D. Jensen, bekræfter, at advokaten nu er tildelt licens.

– Den fik han – uden bemærkning­er – på vores bestyrelse­smøde tirsdag ( i sidste uge, red.), siger han til Ekstra Bladet.

Samarbejde­t er drevet af vores indbyrdes bekendtska­b, men det har intet med rockere at gøre

Jeg vil gerne prøve noget nyt ved siden af min advokatfor­retning. Du kan kalde det et hobbyproje­kt

Jeg skal som manager kun have Patrick som bokser, for ellers bliver det for tidskræven­de

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark