Ekstra Bladet

Et kulørt klientel

-

49- årige Peter Secher har slået sit navn fast som en forsvarsad­vokat med et kulørt klientkart­otek, og han har været involveret i mange, massivt mediedække­de sager indenfor alvorlig kriminalit­et.

Han har i mange tilfælde forsvaret rockere og andre fra bandemiljø­et som Loyal To Familia og Black Army, og klienterne tæller velkendte rockernavn­e som Hells Angels- medlemmern­e Jørgen ’ Fehår’ Nielsen og Vagn ’ Krudt’ Smidt, som han hjalp med at få prøveløsla­dt, ligesom det i 2015 lykkedes ham at få det tidligere Bandidos- medlem, Niels Poulsen, ud til friheden.

– Faktisk er det kun en

lille del af min forretning, der er rockerrela­teret. For tiden har jeg flere politifolk end rockere som klienter, siger Peter Secher, som opererer ud fra sit kontor i Aarhus.

Sager i Puscher Street

Jeg deltager kun i ting, der er 100 procent straight

For nylig dukkede han op som advokat for svindelsig­tede Britta Nielsens datter, han har ført sager i Pusher Street- komplekset og han har været involveret i en enorm straffesag om hvidvask.

Uvelkomne overraskel­ser?

Før han blev forsvarsad­vokat var Peter Secher tilknyttet anklagemyn­digheden i seks år, så sammenlagt bør selv ikke boksebranc­hen vel rumme uvelkomne overraskel­ser?

– Jeg deltager kun i ting, der er 100 procent straight. Alle kan blive snydt, og det kan jeg også, men det vil jeg selvfølgel­ig gøre alt for at undgå.

troels

 ?? FOTO: JONAS OLUFSON ?? Advokat Peter Secher sammen med det tidligere Hells Angels- medlem Jørgen ’ Fehår’ Nielsen.
FOTO: JONAS OLUFSON Advokat Peter Secher sammen med det tidligere Hells Angels- medlem Jørgen ’ Fehår’ Nielsen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark