Ekstra Bladet

TILBYDER SIG SOM RÅDGIVER

-

Slyngelstu­ens politiske kommentato­r Thyra Frank Jeg er glad for, at Slyngelstu­en har bedt mig om løbende at analysere den politiske situation.

Det føler jeg mig kompetent til, efter at jeg ikke længere er placeret i magtens centrum.

det uden omLAD MIG SIGE svøb: Jeg tror ikke, den nye regering får lang levetid, medmindre Mette Frederikse­n straks foretager nogle udskiftnin­ger.

Se nu bare ham udenrigsmi­nisteren, der er vild med unge damer.

Jeg har flere gange besøgt søde Anders (Samuelsen, red.) i Udenrigsmi­nisteriet og konstatere­t, at der her er ansat mange nydelige kontormus. Mon den nye minister kan holde fingrene fra dem?

vil METTE FREDERIKSE­N hurtigt opdage, at det var en stor, stor fejl, at hun ikke lod Anders fortsætte.

Alle ved jo, at han var den mest kompetente udenrigsmi­nister, Danmark nogensinde har haft.

Anders skulle selvfølgel­ig skifte parti, men det plejer ikke at være noget problem. Det har han jo prøvet før.

en fejl, at ÆlDET ER OGSÅ dreministe­riet og Sundhedsmi­nisteriet er blevet lagt sammen under én minister.

Magnus Heunicke har slet ikke format til at styre to så centrale ministerie­r.

Som fhv. ældreminis­ter ved jeg om nogen, hvor hårdt jobbet kan være.

Selv nu – ti dage efter min tilbagetræ­den – er jeg totalt udmattet fysisk og psykisk og må tilbringe al min tid på sofaen derhjemme og overlade til min stakkels mand at tilberede de nødvendige måltider.

kommet til NÅR JEG ER kræfter, vil jeg tilbyde Mette Frederikse­n min assistance som personlig rådgiver, så hun bliver bedre rustet til fremtiden.

Jeg behøver ikke nogen fin titel, men siger ikke nej til en bil med chauffør. Det er så besværligt at cykle til og fra arbejde.

 ?? FOTO: CLAUS BONNERUP ?? Thyra Frank har tidligere været Side 9- pige i Ekstra Bladet. Nu er hun tilbage som Slyngelstu­ens politiske kommentato­r.
FOTO: CLAUS BONNERUP Thyra Frank har tidligere været Side 9- pige i Ekstra Bladet. Nu er hun tilbage som Slyngelstu­ens politiske kommentato­r.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark