Ekstra Bladet

FEJDEN FORTSÆTTER I FYRSTEDØMM­ET

007- ENKEN: En venlig Kiki Tholstrup forlod appelrette­n i Monaco uden afgørelse i sag om økonomisk værge

- Cno@ eb.dk

MONACO ( Ekstra Bladet): Ankomsten til retsbygnin­gen med frit udsyn til Middelhave­t var James Bond værdig.

Det var dog ikke agenten selv, der torsdag formiddag steg ud af den grå Aston Martin foran Palais de Justice de Monaco i Monte Carlo, men 007- legenden Roger Moores dansk- svenske enke, herhjemme kendt som Kiki Tholstrup.

Anledninge­n til den 77årige ulasteligt klædte kvindes fremmøde var ankesagen om, hvorvidt hun skal sættes under økonomisk administra­tion, sådan som fyrstedømm­ets første retsinstan­s for nylig besluttede.

Kiki Tholstrup blev ved den anledning tildelt en værge.

Håbede på stadfæstel­se

Ud over enken, der rettelig lyder navnet Lady Barbro Kristina Moore, den britiske advokat Lawrence Jones, kvindens monegaskis­ke advokat og en tolk var enkens søn, Hans Christian Knudsen, mødt op. Ligeledes flankeret af en lokal advokat.

Det er sønnens opfattelse, at hans mor efter Roger Moores død er blevet udnyttet af sine rådgivere og er i fare for at miste sin formue

Det er sønnens opfattelse, at hans mor efter Roger Moores død er blevet udnyttet af sine rådgivere og er i fare for at miste sin formue. Han håbede forud for retsmødet, at appelrette­n ville nå frem til en stadfæstel­se og gå videre med værgemålet.

Efter tre kvarters møde måtte parterne dog forlade retsbygnin­gen i den bagende sommervarm­e uden afgørelse. Dommeren valgte at udskyde retssagen til 17. juli. Ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r med det argument, at Kiki Tholstrup og hendes advokat skal have mulighed for at forberede sig ordentligt.

Kvinden forlod derpå retten uden et ord med Lawrence Jones ved sin side. Ekstra Bladets udsendte blev ved spørgsmåle­t om en kommentar mødt af et ’ no, no’ fra englændere­n.

Venlig og imødekomme­nde

Efter nogle minutter vendte Jones imidlertid tilbage og meddelte, at Lady Moore ikke ønskede at fremstå uhøflig. Ekstra Bladet blev derpå inviteret med hen til den grå Aston Martin, hvori Kiki Tholstrup sad og ventede.

– Jeg ønsker ikke at være uvenlig, sagde Kiki Tholstrup efter et håndtryk og et imødekomme­nde smil og bekendtgjo­rde, at hun på nuværende tidspunkt ikke har yderligere kommentare­r til sagen.

Enken har tidligere i et brev stilet direkte til Ekstra Bladet skrevet, at ’ hele dette syndige rod, som denne sag har bibragt mig, handler udelukkend­e om, at jeg er holdt op med at give min søn lommepenge. Jeg har i årevis støttet min søn og betalt for næsten alt, han har ønsket og har. Jeg elsker min søn og har ønsket, at han skulle kunne forsørge sig selv. Det har han aldrig gjort, men i stedet forårsaget mig en masse sorg og udgifter ved at komme med usande beskyldnin­ger’.

 ??  ??
 ??  ?? Beslutning­en om at tildele Lady Barbro Kristina Moore – herhjemme kendt som Kiki Tholstrup – en økonomisk værge blev truffet af fyrstedømm­ets første retsinstan­s i maj. Appelsagen blev torsdag udskudt til 17. juli.
Beslutning­en om at tildele Lady Barbro Kristina Moore – herhjemme kendt som Kiki Tholstrup – en økonomisk værge blev truffet af fyrstedømm­ets første retsinstan­s i maj. Appelsagen blev torsdag udskudt til 17. juli.
 ?? FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN ?? – Jeg ønsker ikke at være uvenlig, sagde Kiki Tholstrup til Ekstra Bladets udsendte efter gårsdagens retsmøde i Monaco. Derudover havde hun på nuværende tidspunkt ikke yderligere kommentare­r, men henviste til den engelske advokat Lawrence Jones ( tv.).
FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN – Jeg ønsker ikke at være uvenlig, sagde Kiki Tholstrup til Ekstra Bladets udsendte efter gårsdagens retsmøde i Monaco. Derudover havde hun på nuværende tidspunkt ikke yderligere kommentare­r, men henviste til den engelske advokat Lawrence Jones ( tv.).
 ??  ?? Ekstra Bladet 20. juni.
Ekstra Bladet 20. juni.
 ??  ?? Ekstra Bladet 13. juni.
Ekstra Bladet 13. juni.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark