Ekstra Bladet

Prices værste mareridt

Fejringen af 20- års jubilæet kom bag på kapelmeste­ren i Cirkusrevy­en

- HELLE KASTHOLM HANSEN ANTHON UNGER hka@ eb.dk

Med Lisbet Dahl i spidsen havde alle på Cirkusrevy­en lusket rundt i krogene for at arrangere en surpriseju­bilæumsfes­t for James Price. Han havde nemlig onsdag været kapelmeste­r i 20 år i det berømte telt på Bakken, men da James med Lisbet Dahls ord er nem at snyde, var alle hemmelighe­derne gået helt hen over frisuren på ham.

Yokitori er højeste mode blandt nørdede kokke i øjeblikket

Også at hans tv- makker, Mette Blomsterbe­rg, skulle overraske ham på scenen efter endt forestilli­ng med en kæmpelagka­ge af eget fabrikat.

– Dit møgdyr.

Var den første glædestrål­ende kommentar fra jubilaren, da han var kommet backstage og blev omfavnet af fru Anette. Hun havde naturligvi­s ikke bare været vidende om, men også deltaget ivrigt i planlægnin­gen. Det samme havde bror Adam, der også havde tippet revyfolket om den gave, de efterfølge­nde havde samlet ind til.

Nørde- kokke

– Næh.. en Yokitori- grill og noget binchotan- kul, jublede James og lignede en lille dreng, der pakkede sit længe ønskede legetøj ud.

– Det bliver helt fantastisk. Nu skal vi rigtig grille, grinede han.

Yokitori er højeste mode blandt nørdede kokke i øjeblikket, så naturligvi­s måtte James Price også have en.

– I år er et stort år for mig. Jeg har 20 års jubilæum her på Bakken, jeg har 40 års jubilæum i branchen, og jeg fylder 60 år om lidt. Det kan næsten ikke blive større, siger han og lyder helt overvældet.

Evig skræk

Samtidig afslører han største mareridt:

– I ' 97 sad jeg derhjemme og arbejdede, før jeg skulle møde på Cirkusrevy­en. Og da jeg har tendens til at glemme tiden, stod der et ur foran mig. Jeg havde tjekket, at klokken var 14.30, og vi skulle først spille kl 18. Men da jeg lang tid

sit senere igen tjekkede uret, var klokken fortsat 14.30, og så gik der panik i mig. Det viste sig nemlig, at klokken var 17.30, og at jeg fortsat befandt mig så at sige i nattøj på Frederiksb­erg.

Samtlige sving blev rettet ud på vejen til Klampenbor­g, og på grund af køer blev bilen smidt i en temmelig ukurant parkering.

– Jeg nåede Cirkusrevy­en mindre end et halvt minut for tæppet skulle gå, så der var kun tid til at kaste en blazer over skjorten og gå på. Føj det var væmmeligt. Den oplevelse satte en skræk i livet på mig, og jeg kan forsikre om, at det altid vil være mit mareridt at komme for sent til en forestilli­ng. Siden har jeg garderet mig med flere ure, hvis jeg sidder og skal arbejde med noget, jeg kan blive opslugt af, fortæller James Price.

 ?? FOTO: ANTHON UNGER ?? Mor - Lisbet Dahl – sagde et par pæne ord om den jubilerend­e James Price, og siden sørgede hun for, at han ikke gik sulten fra kagebordet.
FOTO: ANTHON UNGER Mor - Lisbet Dahl – sagde et par pæne ord om den jubilerend­e James Price, og siden sørgede hun for, at han ikke gik sulten fra kagebordet.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark