Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

VORDINGBOR­G: Ved Autoforum på Præstegård­svej blev der begået groft hærværk på en stribe udstillede biler. Der blev slået hul i kølerhjelm­e, formodentl­ig med en skruetrækk­er, og der blev kastet syreholdig væske på bilerne, så lakken blev beskadiget. SKÆLSKØR: □n 39- årig mand blev anholdt, efter politiet havde fået en anmeldelse om noget uro på et opholdsste­d på Stationsve­j. Der var blevet knust en rude, og den 39- årige havde skudt efter en anden mand med en hardballpi­stol, så manden var blevet ramt i hånden og benet.

HJØRRING: Politiet fik en anmeldelse om et indbrud i en garage, hvor der var stjålet en knallert og en crosser. Da politiet ankom for at undersøge gerningsst­edet, blev de forsvundne køretøjer fundet bag et skur på mandens grund. Han blev derfor anholdt og sigtet for forsøg på bedrageri og falsk anmeldelse.

SMØRUM: Der var udbrudt brand på Hove Møllegård, som afgav meget røg. Politi og brandvæsen ankom for at slukke branden, der havde fået fat i halmballer og mødding. Det blev vurderet, at der ikke var fare for spredning, men borgerne blev henvist til at blive inden døre. HELSINGØR: □n 74- årig mand fik uventet besøg i sin lejlighed, da der pludselig stod fem personer i hans stue. De fem var kommet ind gennem en ulåst dør, og der var tale om tre kvinder og to mænd. Den 74- årige beboer råbte ad dem for at få dem til at gå, hvilket lykkedes efter nogle minutter. Umiddelbar­t var intet stjålet. AARHUS: □n 48- årig kvinde vågnede ved, at en fremmed mand stod i hendes soveværels­e. Hun kunne se manden stikke hånden i hendes taske, som hang på væggen. Manden stak af, da han så hende, men kvinden løb efter og tilbagehol­dt manden, indtil politiet nåede frem. Han var desuden ankommet på en stjålet cykel, så han blev både sigtet for indbrud og tyveri.

ss

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark