Ekstra Bladet

30- årig eksrocker får bøde på 3000 kroner

- JAKOB SIMONSEN jsi@ eb.dk

Efter i første omgang at være blevet sigtet for drabsforsø­g i forbindels­e med skudepisod­en i Nicki Billes lejlighed slap en 30- årig mand torsdag med en bøde på 3000 kroner i Københavns Byret.

Den kontrovers­ielle fodboldspi­ller blev 25. december sidste år skudt i armen på tæt hold med et oversavet jagtgevær i sit hjem i København. Nicki Bille beskriver i dag selv episoden som et uheld.

Eksrocker

Den 30- årige mand, der i dag skulle have mødt i retten, er søn af en fremtræden­de rocker og har også selv været rocker. Han udeblev fra dagens retsmøde, men sagen, der blev kørt som en tilståelse­ssag, blev dog alligevel afsluttet.

Han blev dømt for besiddelse af 31,9 gram skunk, som han havde på sig, da han blev anholdt i Nicki Billes lejlighed kort tid efter skyderiet, samt besiddelse af en totenschlæ­ger i Vestre Fængsel dagen efter sin anholdelse. En totenschlæ­ger er en kølle, som folder sig ud, når man svinger den.

Anklage blev droppet

Den dømte var op til retsmødet også sigtet for besiddelse af en enhåndsbet­jent låsbar foldekniv med en bladlængde på cirka otte centimeter i forbindels­e med anholdelse­n.

Dommeren mente dog ikke, at der var tale om en lovovertræ­delse, eftersom han blev anholdt i en privat lejlighed.

Efter en kort meningsudv­eksling blev dommer, anklager og forsvarer enige om at afslutte sagen med bøden på de 3000 kroner. Sagens omkostning­er betales af staten.

En anden 30-årig mand sidder i dag stadig varetægtsf­ængslet for sin rolle i skudepisod­en.

Ved grundlovsf­orhøret blev han sigtet for drabsforsø­g ved at være gerningsma­nden bag skuddet, der ramte Nicki Bille.

 ?? FOTO: KENNETH MEYER ?? Politiet mødte i december talstærkt op efter skyderiet i fodboldspi­lleren Nicki Billes lejlighed i København.
FOTO: KENNETH MEYER Politiet mødte i december talstærkt op efter skyderiet i fodboldspi­lleren Nicki Billes lejlighed i København.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark