Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du har fokus på din kreativite­t i øjeblikket, og du har fokus på at have det sjovt. Du kaster dig gerne bare ud i det, der umiddelbar­t falder dig ind, og prøver dig frem. Du maler med den helst store pensel nu, og får nok først tid til at se på alle detaljerne i morgen. Nyd det bare.

LØVEN 23/ 7-23/8

Du har en selvtillid, der får dine omgivelser til at blegne for tiden, og i dag bliver du heller ikke så let at hamle op med. Alt du sætter dig for, går bare som en leg, og derfor er det svært at bevare pessimisme­n nu. Du sætter ikke dit lys under en skæppe, og det bør du heller ikke.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du nyder at opleve en masse for tiden, og du er ikke bange for at prøve noget nyt. Du vil simpelthen prøve grænser af nu, og derfor kaster du dig måske ud i noget ret så vovet. Du tager i hvert fald syvmileskr­idt i dag, og tror både på dig selv, dit held og dine muligheder.

TYREN 21/4-21/ 5

Du nyder at være hjemme i øjeblikket, hvor du bare kan gøre, som du har lyst til. Du trænger til højt til loftet, så du kan få lov til at folde dig ud, og bare være dig. Det skal der være plads til i ny og næ. Du kan sagtens invitere gæster, hvis bare de kender dig rigtig godt.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du har brug for at være alene for tiden, og i dag gælder det i særlig grad. Du har nok et par tanker, som du går og jonglerer med, og i dag kan du give dig selv lov til at filosofere, alt dét du vil. Der er ikke tale om lommefilos­ofi, tværtimod tænker du de helt store tanker lige nu.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

I dag kan du bruge alt dit krudt på dig selv. Du mangler ikke energi, tværtimod, men af og til skal al den energi ikke bare gå til andre, af og til skal man også huske at tænke på sig selv. Det giver netop fornyet kræfter til samvær, og derfor bør du udelukkend­e tænke på dig selv nu.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du meget nysgerrig i øjeblikket, og har en mægtig appetit på livet. I dag kan du tage dig en ordentlig bid af kagen, og du skal ikke spekulere på, om det bliver for kaloriehol­digt, før i morgen. Du skal bare tage for dig, så du kan få tilfredsst­illet den store nysgerrigh­ed, du har lige nu.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du trænger til at være sammen med gode venner for tiden, eller til at være sammen med folk, som du har fælles interesser med. Uanset hvad du foretrække­r i dag, så skal livet være sjovt, og der skal være plads til at være, som man er. Det er ikke tid til at gå i små sko nu.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du nyder virkelig parforhold­ets goder og glæder lige nu, hvis du altså har en partner. I dag er der plads til, at I kan forkæle hinanden, og der er plads til de helt store kærligheds­erklæringe­r. Hvis du er single, så er der også mulighed for at ændre på det, hvis bare du er åben nu.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Du nyder at gøre noget godt for dig selv i øjeblikket, og du nyder nok livet i den helt store skala. Det kan godt være, at der er folk omkring dig, der mener, at du overdriver lidt, men det behøver du ikke tage dig af. Det er vigtigt at forkæle sig selv til tider, og det kan du altså gøre nu.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Din fremtid, din karriere og dine ambitioner er i fokus nu. Du har nok ret så store armbevægel­ser, og du tror meget på dig selv. Heldigvis er folk omkring dig villige til at bakke dig op, fordi du også selv er god til at opmuntre andre til at forfølge deres drømme. Der er ingen jantelov nu.

FISKENE 20/2-20/ 3

Du nyder virkelig at gå på arbejde for tiden, og i dag står du nok tidligt op, og haster af sted. Det er ikke hver dag, at man bare springer ud af sengen, men du er fuld af energi og optimisme lige nu. Dit humør smitter også kollegerne, og I kan sende hinanden flot på weekend.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark