Ekstra Bladet

PRIS: 27MIO.

Victor Nelsson står til at blive den dyreste spiller, der er handlet mellem to Superliga- klubber

- GISLE THORSEN gisle@ eb.dk

Victor Nelsson bliver den dyreste spiller, der er handlet mellem to Superligak­lubber.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r betaler FC København tæt på 27 mio. kr. for den 20- årige forsvarska­ptajn fra FC Nordsjælla­nd, der skal erstatte Denis Vavro hos mestrene.

Den slovakiske landsholds­spiller har forladt FCK’s træningsle­jr i Østrig og var i går eftermidda­g til lægetjek hos Lazio i Rom.

Københavne­rne får ca. 75- 80 mio. kr. for den stærke stopper, og omkring en tredjedel af det beløb bliver altså nu sendt videre til Farum.

Erstatning for Vavro

Manager Ståle Solbakken havde håbet at kunne beholde Vavro en sæson mere, men han har handlet hurtigt, da det store bud fra Lazio landede på hans bord.

For nordmanden har det vigtige været, at han straks får en erstatning, der fra første dag er i stand til at lukke det hul, som Vavro har efterladt sig.

– Det er dumt at kigge langt væk, hvis du kan kigge tæt på, sagde FCK- bossen i forbindels­e med købet af AGF’s Jens Stage tidligere på ugen, og denne gang behøvede han kun at kigge til Farum.

Victor Nelsson har udviklet sig eksplosivt i FC Nordsjælla­nd og var i sidste sæson samlingspu­nktet på det unge mandskab.

På trods af sin unge alder har Nelsson nået at suge meget erfaring til sig.

Han har spillet 90 Superliga- kampe og optrådt 20 gange for det danske U21landsho­ld.

Kigger efter en back

Han var et sikkert kort på Niels Frederikse­ns EMhold, og forventnin­gen til Nelsson i FC København vil være, at han hurtigt etablerer sig som en profil.

Den blonde forsvarer har ikke brug for nogen lang indkørings­periode, og det har været helt centralt for Ståle Solbakken.

FC København har en klar ambition om at komme i Champions Leagues gruppespil, som holdet starter kvalifikat­ionen til i slutningen af juli.

Næste punkt på Solbakkens to do- liste er at finde en venstre back.

Nicolai Boilesen er ude i mindst et halvt år med en korsbåndsk­ade, og det efterlader nordmanden med kun den svenske reserve Pierre Bengtsson.

Derfor virker det sandsynlig­t, at nogle af de resterende Vavro- millioner skal bruges på at løse det problem.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark