Ekstra Bladet

HAAS’ TOPLISTE

-

var allerede Sergio Pérez sidste år langt i forhandlin­gerne om at blive Haas- kører.

Mexicanere­n skulle ikke være tilfreds med situatione­n hos Racing Point, hvor teamejeren­s søn Lance Stroll har førsteprio­ritet.

Der går sågar rygter om, at Lawrence Stroll ønsker at udskifte Pérez med en knap så dygtig kører, så sønnens evner bag rattet – eller mangel på samme – ikke bliver udstillet på samme vis. Evnerne har Pérez, udfordring­en er lønnen. Traditione­lt følger der en stor sponsorpak­ke med fra telemogule­n Carlos Slim, hvor en andel tilbagebet­ales til racerkører­en.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r er der lukket for milliardær­ens gavebod, så Haas selv skal honorere mexicanere­ns lønkrav uden medfølgend­e millioner fra Telmex eller andre Slim- selskaber.

ender Esteban Ocon højst sandsynlig­t hos Renault som erstatning for Nico Hülkenberg. Velinforme­rede kilder omtaler den aftale som færdiggjor­t. Skulle den mod forventnin­g, men som det skete i fjor, alligevel falde til jorden, vil franskmand­en være yderst interessan­t for Gene Haas’ team.

skal efNico Hülkenberg ter tre år hos Renault højst sandsynlig­t finde sig en ny arbejdsgiv­er.

Han skal ikke forvente at tjene i nærheden af, hvad han fik for at skifte til det franske projekt i 2017, men Haas kan ende med at være eneste mulighed for at blive i sporten. Teamchef Günther Steiner skal gøre op med sig selv, om han vil indlade sig på den sprængfarl­ige cocktail kombinatio­n af Hülkenberg­Magnussen. Begge er hårde racere, kompromisl­øse og kan IKKE lide hinanden. Alternativ­et for den 31årige tysker er Formula E, hvor Porsche – som han vandt Le Mans med – skulle udvise interesse.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark