Ekstra Bladet

Løchte har meget på spil

-

LONDON ( Ekstra Bladet): Frederik Løchte Nielsen spillede sig ubesværet videre i herredoubl­e sammen med sin hollandske makker, Robin Haase. De to vandt med sikre 6- 2, 6- 2, 6- 3 over bosniske Damir Dzumhur og Romain Arneodo fra Monaco.

– De var måske ikke så sammenspil­lede og ramte heller ikke lige dagen. Den næste kamp bliver en helt anden. Vi skal op mod to rigtigt gode græsspille­re, sagde den danske 2012- vinder med adresse til anden runde mod britiske Ken Skupski og John- Patrick Smith fra Australien.

Løchte/ Haase nåede ottendedel­sfinalen ved French Open, og har desuden spillet sammen i Budapest og i Halle. Mens de få turneringe­r sammen er en lille svaghed, er der til gengæld mange styrker på deres side af nettet, føler Løchte.

– Vi er begge gode til at returnere og gør det dermed svært for modstander­en. Vi har mange muligheder og er svære at læse. Vi er begge i stand til at komme op med nogle ikke helt så oplagte vinderslag, og især Robin er god til at vinde point fra situatione­r, hvorfra du nok ikke vil vente en vinder.

– Vi er gode til at tage fat i hinanden og kan komme op med noget kvalitet, når det er nødvendigt.

– Vi kommer godt ud af det med hinanden. Jeg trives med ham.

Sidste års semifinali­st ved bedre end nogen, hvor små marginaler der skiller de bedste par på græsset. Men han har en god tro på, at de to kan gå langt.

– Ja, det har jeg. Det er også vigtigt for mig at spille godt her, hvor jeg har mange point at forsvare. Gør jeg ikke det, må jeg tage et hug på ranglisten.

Løchte er også med i mixeddoubl­e med amerikansk­e Kaitlyn Christian.

Det er vigtigt for mig at spille godt her, hvor jeg har mange point at forsvare

 ?? FOTO: ROGER PARKER ?? Populær hos de små
– Jeg ser gerne, at mine børn bliver åbne, ærlige og hårdtarbej­dende, siger Caroline Wozniacki.
FOTO: ROGER PARKER Populær hos de små – Jeg ser gerne, at mine børn bliver åbne, ærlige og hårdtarbej­dende, siger Caroline Wozniacki.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark