Ekstra Bladet

’Clean’ område flyder med skrald

- Det er, som om de hvert år gradvist forringer vilkårene

Sidsel Rotbøll Nielsen og veninderne har betalt over 7700 kroner for Get a Camp. Derfor skulle servicen være bedre end i andre campingomr­åder, hvor det er væsentligt billigere at ligge.

Get a Camp er samtidig et såkaldt ’ clean’ område. Det betyder, at folk skal rydde op efter sig selv.

Men det er langtfra den virkelighe­d, der møder én, når man besøger området. Det flyder med skrald overalt ligesom på festivalpl­adsens andre områder.

En slagmark

– Det er bare klamt, når man sidder her og kigger rundt. Det er bestemt ikke clean. Det synes jeg godt kan sætte præg på humøret. Man skal virkelig hive sig selv op. Meget mere end man plejer, fordi det ligner en slagmark. Det plejer det ikke at gøre. Ikke på det her niveau i hvert fald, siger Sidsel Rotbøll Nielsens veninde Denise Benzon.

Lever ikke op til krav

Også hun er meget utilfreds med forholdene i Get a Camp.

– Det har alt i alt været en rigtig skuffende oplevelse at komme til det her område i år. Man betaler for en service, og så ændrer de på præmissen for det, man har betalt for, uden at informere om det. Det er ikke i orden. Det er lidt tilsvarend­e til, hvis man køber en vare, som ikke er, som den burde være. Det er megaskuffe­nde, siger hun.

Ifølge de fem festivalgæ­ster var ingen af dem informeret om ændringern­e i Get a Camp, før de stod på Dyrskuepla­dsen.

– Det er, som om de hvert år gradvist forringer vilkårene for Get a Camp. Men det bliver aldrig meldt ud. Derfor er det en ekstra stor skuffelse, når man kommer, for så opdager man, at tingene har ændret sig endnu en gang. Det ville være god stil at melde det ud, så man ved, hvad man køber. Ellers forventer man jo, at det som minimum er, som det plejer at være, siger en tydeligt frustreret Denise.

Lysten forsvinder

Hun fortæller, at de nye vilkår måske får indflydels­e på, om hun har lyst til at komme tilbage til Roskilde Festival.

– Jeg ved ikke, om jeg synes, det er pengene værd. Jeg gider i hvert fald ikke bo i Get a Camp, hvis det er på de her præmisser næste år, siger hun.

Ifølge Denise Benzon har hun og veninderne flere gange de seneste år forsøgt at gøre Roskilde Festival opmærksom på problemern­e og deres utilfredsh­ed med Get a Camp, men uden det store held.

Lytter ikke

– Vi har skrevet til dem flere gange, når vi er blevet bedt om at evaluere. Men det er, som om de ikke lytter. Hvorfor vil de have feedback, hvis de alligevel ikke lytter? Man får alligevel ikke noget ud af det. De hører ikke efter. Jeg siger ikke, at de skal gøre, hvad vi siger. Men det ville bare være rart at blive lyttet til – i stedet for bliver det bare dårligere og dårligere. De går bare stik modsat. De skal lytte og lade være med at ændre præmissen for den vare, vi køber, uden at informere om det. Det kan man bare ikke, siger Denise.

 ??  ?? Get a Camp skulle egentlig være et rent område.
Get a Camp skulle egentlig være et rent område.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark