Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

I dag trækker du i arbejdstøj­et, selvom det er lørdag. Du har nok nydt livet de seneste par dage, så i dag skal der bestilles lidt mere. Det har du heldigvis ikke noget imod, og du vil især nyde at samarbejde med andre, så der er tid at hygge og sludre lidt undervejs.

LØVEN 23/ 7-23/8

I dag trænger du til at gøre noget godt for dig selv. Du har nemlig været meget udadvendt og social de seneste par dage, men i dag er det tid til at vende blikket indad for en stund, og bare fokusere lidt på dine egne behov. Du ved nok bedst selv, hvad du har for lige nu.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

I dag har du fokus på din fremtid og dine ambitioner, måske særligt i forbindels­e med din karriere. Du kan udvide dit netværk i dag, og måske få tilbudt nye karrieremu­ligheder, som du slet ikke havde set komme. Det gælder bare om at være åben i dag, og se, hvad der sker.

TYREN 21/4-21/ 5

I dag er din kreativite­t i fokus, og du kan få meget fra hånden, især hvis I sidder flere sammen, og sysler med noget kreativt. Hvis vejret er til at være ude, kan det også være, at I hellere bare vil finde på noget hyggeligt udendørs, fx boldspil, eller noget andet i den dur.

JOMFRUEN 24/8-23/9

I dag er du meget social og udadvendt, og du nyder især at møde nye mennesker, og du falder let i snak med folk omkring dig. Du vil nok blive overrasket over, hvor samtalerne bevæger sig hen, men du vil også nyde at blive udfordret, og vil også selv nyde at udfordre andre.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

I dag trænger du til, at der skal ske noget nyt i dit liv. Det kan være, at en tur ud i det blå lige ville være sagen, for du er nemlig meget åben i dag. Du kan bare tage afsted, og så se, hvad der sker. Der kan ske mange ting i dag, også ting, der kommer bag på dig, men det vil du nyde.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

I dag trænger du til at være hjemme, efter flere meget aktive og hektiske dage. Du har dog ikke fået nok af at være social, og derfor kan du hygge dig sammen med familien. Du kan også invitere gæster, hvis du bor alene, men du vil nok helst være hjemme uanset hvad.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

I dag trænger du nok til at være lidt i dit eget selskab, efter flere dage med fokus på dine venskaber, og måske også dine hobbyer. I dag trænger du til en mere stille og rolig dag, hvor du kan tage tingene i dit eget tempo, og gøre det, som du har brug for. Tag dig rigtig god tid.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

I dag kan du bruge dagen på at få ryddet op i lidt ting og sager, og blive et par hængeparti­er kvit. Det kan være, at der er tale om ting, som du skulle have ordnet for længe siden. I dag har du pludselig energien, og det bør du udnytte. Gå i gang tidligt, og så når du langt.

KREBSEN 22/6-22/ 7

I dag skal der gerne ske noget i dit liv, for du er nemlig mægtig nysgerrig. Du falder let i snak med folk omkring dig, og måske kan du bare se, hvor din nysgerrigh­ed tager dig hen i dag. Du behøver i hvert fald ikke at have fastlagte planer nu, lad dig gerne overraske i stedet for.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

I dag trænger du til at nyde lørdagen sammen med gode venner, eller sammen med nogen, du deler intereress­er med. Dagen skal helst være sjov og underholde­nde, og fyldt med nye indtryk, og de må gerne komme lidt bag på dig. Du trænger til ny inspiratio­n i dag.

FISKENE 20/2-20/ 3

I dag trænger du til at være sammen med din partner, hvis du altså er i parforhold. Du har nok knoklet de seneste par dage, og det har din partner måske også, men nu skal livet nydes, og måske skal I lave noget helt andet, end I plejer i hverdagen. Er du single, så tag på date.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark