Ekstra Bladet

DET GÅR GODT I DANMARK

-

Slyngelstu­en har ringet til statsminis­terens nye super- sekreteria­t for at høre, hvordan det går med at finde ’ en ny kurs for Danmark’.

Anne Beate Leonora von Hören, der næsten er færdiggudd­annet som future in- house political communicat­ion consultant ( plus noget mere) svarer:

– Vi har simpelthen så travlt. Vi har upstartet et super kreativt miljø, og Martin ( Rossen, stabschef og Mette Frederikse­ns vic e statsminis­ter) er bares å inspireren­de at arbejd efor. Vi skal løfte i flok, siger han. Og vi har lige båret to daybeds og nogle lækre puder fra Hay ind ad døren. Og så skal vi finde ud af, hvilket catering- firma, der skal stå for frokost, og hvad med frugtordni­ng, yoga- ordning, massage- ordning og alle de andre ordninger? Arhmen altså, vi ligger vandret!

– Javel, men hvad med regeringen, går det godt med den?

– Altså, Martin siger, at vi skal huske at tale klima op. Nu har jeg ikke lige fået at vide, hvordan vi gør det. Men det går godt, sådan efter hvad jeg ved. Men vi skal nå 70 procent. Det ved jeg. Og klimaminis­teren er lige fløjet hele vejen til Abu Dhabi for at snakke om de skræmmende klimaforan­dringer, o gom hvor vigtig deng rønnedagso­rdener.

– Jamen, så går det jo godt.

– Må jeg lige spørge, for Martin siger, at vi skal huske, at vi kun taler til baggrund. Jeg kommer ikke avisen og sådan, vel? ’ Vi arbejder på de indre linjer,’ siger Martin. Lyder det ikke bare cool? Jeg synes, det lyder super cool. Jeg er heller ikke sikker på, at jeg må sige, hvor vi har købt puderne.

 ?? MODELFOTO: SHUTTERSTO­CK ?? – Jeg kommer ikke avisen og sådan, vel?
MODELFOTO: SHUTTERSTO­CK – Jeg kommer ikke avisen og sådan, vel?

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark