Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

- cama@eb.dk

VIBORG: Tre mænd blev i går varetægtsf­ængslet i fire uger, sigtet for vold, grov vold, frihedsber­øvelse og afpresning. □pisoden fandt sted i Viborg tidligere på ugen.

Offeret var en 25- årig lokal mand. HANSTHOLM: Hele to gange på kort tid blev en 24- årig mand fra Hanstholm stoppet af politiet, fordi han ikke havde kørekort.

Den køreglade mand kan derfor forvente at få en bøde for at have kørt bil uden kørekort. SOLRØD STRAND: □n 91årig kvinde fra Akaciepark­en i Solrød Strand handlede hurtigt og resolut, da hun fattede mistanke til en falsk hjemmehjæl­per.

Kvinden beholdt kædelåsen på og ville ikke lukke den falske hjemmehjæl­per ind.

Politiet efterforsk­er nu sagen.

ROSKILDE: ❘ går var der særdeles tæt trafik på Holbækmoto­rvejen vestgående ved afkørsel 12 i Roskilde S og på Køgevej sydgående ved Vor Frue Hovedgade. Årsagen var Roskilde Festival, og politiet opfordrede til at bruge offentlig transport og shuttlebus­ser/- tog. ODENSE: □t tyveri udviklede sig fredag aften til røveri i Fakta på Nørregade.

□n kvindelig ekspedient sørgede dog for, at røveren efterfølge­nde blev anholdt af politiet, fordi hun holdt fast i ham.

Undervejs blev hun slået i ansigtet.

□n 36-årig mand er sigtet i sagen. VILSTRUP STRAND: Fredag og lørdag blev der igen udført hastigheds­måling på Havvejen i Vilstrup Strand.

❘ forhold til sidst, hvor i alt 11 blev noteret var tallet denne gang tre. Højeste hastighed var 68km/t i et område, hvor man må køre 50 km/t.

TINGLEV: □n løs tyr skabte i går ekstra arbejde for politiet. Det var en borger i Terkelsbøl ved Tinglev, som spottede den løsgående tyrekalv.

Da politiet ikke havde en toreador ved hånden, måtte nærmeste patrulje i stedet agere tyrefanger.

Ved ankomst havde dyret dog tilsynelad­ende fundet andre græsmarker.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark