Ekstra Bladet

Jagtede mand med golfkølle

- CAMILLA MARIE NIELSEN cama@ eb.dk

Et skænderi mellem to mænd fra misbrugsmi­ljøet i Strib på Fyn udviklede sig fredag aften voldsomt.

Ifølge fyens. dk modtog politiet kort før klokken 22.45 en melding om to mænd, der var i heftig og ophedet diskussion på åben gade.

Sammenstød­et udviklede sig kort efter til, at den ene – en 21- årig mand – greb en golfkølle og gav sig til at forfølge sin rival – en 48-årig mand, der ligeledes kommer fra lokalområd­et.

Under flugten ned af Vestergade i den fynske by trak den 48- årige en lommekniv, som han efterfølge­nde stak den 21- årige med.

Stukket tre gange

Ifølge politiet blev den unge mand stukket hele tre gange. Først en gang i maven og derefter to gange i ryggen. Manden blev efterfølge­nde kørt på sygehuset og er uden for livsfare.

Den 48- årige mand blev anholdt på stedet og er nu sigtet for kvalificer­et vold, oplyser politiet.

I går brugte politiet formiddage­n på at afhøre den 48- årige, inden anklagemyn­digheden vurderede sagen og besluttede, at der ikke skulle kræves varetægtsf­ængsling.

Den 48- årige blev derfor løsladt kort før klokken 12.00

– Hvorvidt den 21- årige indledning­svis har gjort sig skyldig i voldsforho­ld, skal vi have afdækket efterfølge­nde, men lige nu ligger han på hospitalet og skal have lov til at komme sig, lyder det fra vagtchef ved Fyns Politi, Thomas Bentsen, til Ekstra Bladet.

 ?? FOTO: RITZAU SCANPIX ?? Sammenstød­et udviklede sig kort efter til, at den ene – en 21- årig mand – fattede en golfkølle og gav sig til at forfølge sin rival – en 48- årig mand, der ligeledes kommer fra lokal området.
FOTO: RITZAU SCANPIX Sammenstød­et udviklede sig kort efter til, at den ene – en 21- årig mand – fattede en golfkølle og gav sig til at forfølge sin rival – en 48- årig mand, der ligeledes kommer fra lokal området.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark