Ekstra Bladet

En ny triumf for middelmådi­gheden

- THOMAS TREO Roskilde lefler mere og mere for festivalen­s purunge publikum. Det skaber problemer, fordi de unge har dårlig musiksmag tom@ eb.dk

ROSKILDE FESTIVAL 2019

udsolgt igen, men festivalRO­SKILDE VAR pladsen føltes tom. Igen. Ånden, der forsvandt, gjorde ikke comeback i 2019. Det gjorde de store oplevelser heller ikke.

har dog endelig fået indARRANGØ­RERNE stillet højttalern­e, så man kan både høre og mærke musikken på Orange. Næste skridt må være at booke noget ordentlig musik. Det kneb gevaldigt i år.

mere og mere for festivaROS­KILDE LEFLER lens purunge publikum. Det skaber problemer, fordi de unge har dårlig musiksmag. Og den hiphop, de hører, er endnu værre live end på Spotify.

lallede rapkoncert­er mindeÅRETS MANGE de mere om en tur i cirkus. Eller på stripklub. Cardi B viste Orange sin silikonerø­v for sidste gang efter 43 sølle minutter. Hendes ultrakorte show var 43 minutter for langt.

skifte navn til B- Cardi, TOSSEN BURDE men hendes idiotiske sidekick var endnu mere blæst. Han blev ved med at råbe, han var på Rockside Festival. Man stod og ønskede, han var. Hvor den så end ligger.

leverede flotte koncerter. Men DE VOKSNE Bob Dylans fandt sted på den forkerte scene. Robert Plant stod på den rigtige. Robyn lagde Orange ned med en strålende opvisning i popkunst.

tændte håb på en håbløs feSVENSKER­EN stival, hvor den politiske korrekthed er kvælende. Uden feministis­ke paroler var blondinen en ypperlig eksponent for det stærke køn. Ved bare at være sig selv. En sårbar, sexet og stærk kvinde.

fremtvang pantsamler­ne UDOVER ROBYN størst respekt. Krumrygged­e romaer, afrikanere og asiatere greb panten fra curlingung­ernes poter, inden den ramte smatten. Det er en syg kontrast på en festival, der skal forestille at ville redde verden.

redde sig selv. Festivalen ROSKILDE SKAL fylder 50 næste sommer, og man glæder sig jo allerede ikke til endnu en zombiemarc­h, hvor masserne traver omkring i regn eller urinstøv på jagt efter noget, de kan huske søndag formiddag, når tomheden runger i kraniet.

 ?? FOTO: PER LANGE ?? Orange var atter et forvokset problembar­n for Roskilde, der ikke har egnede navne til hovedscene­n.
FOTO: PER LANGE Orange var atter et forvokset problembar­n for Roskilde, der ikke har egnede navne til hovedscene­n.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark