Ekstra Bladet

Hugh Grantballa­de i Rom

- HELLE KASTHOLM HANSEN hka@ eb.dk

Den 58- årige charmør Hugh Grant er ikke uvant med ballade omkring sin person. Faktisk begyndte det allerede i 1995, hvor politiet greb ind, da han i en bil fik et blowjob af den prostituer­ede Divine Brown, mens han levede sammen med skuespille­ren Elizabeth Hurley.

Siden har der været stort og småt, og forleden var det så en renovation­schef i Rom, som følte sig frygteligt forulempet af stjernen, skriver flere medier – herunder Daily Mail.

Skraldet hober sig op i den italienske hovedstad som følge af en lokal faglig konflikt, og ifølge Grant selv ville han passere en bunke skrald med sin svenske kone Anna Eberstein, da en kvinde med en mobiltelef­on stak foden lige ud foran hans kone.

– Der var ikke tale om, at jeg troede, at det var en paparazzo, for sådan én filmer ikke med mobiltelef­on. Men jeg ville slet og ret forhindre en kvinde i at spænde ben for min kone, og så tog jeg hendes mobiltelef­on for at få hende til at holde inde, fortæller Grant på Twitter.

Uhøflig

Ifølge The Times var kvinden med telefonen Luisa Melara, chef for renovation­sselskabet AMA, og hun var i færd med at optage film af ulovlig dumping af skrald, da Grant tog telefonen fra hende.

– Jeg var ved at filme, da jeg registrere­de, at et par ville passere foran mig og mit kamera. Jeg anede ikke, at det var Hugh Grant, forklarer Luisa Melara.

Renovation­schefen erkender, at hun stak foden ud foran dem for at signalere, at de ikke skulle gå ind lige foran hende.

– Grant, som var bag mig, rakte over og tog min telefon. Jeg tog den tilbage, og han sagde: ’ Du er uhøflig’, siger hun og fortsætter:

– Jeg sagde det samme til ham, mens en kollega forklarede ham, at jeg er leder af Roms renovation­sselskab.

Ingen undskyldni­ng

Umiddelbar­t ser det ikke ud til, at den betydnings­fulde renovation­schef følte trang til at undskylde, at hun var ved at spænde ben for Hughs Grants kone.

Mens Hugh Grant på sin side forsvarer sig med, at han stilfærdig­t bare forsøgte at forhindre kvinden i, at spænde ben for hustruen.

Jeg ville slet og ret forhindre en kvinde i at spænde ben for min kone

 ?? FOTO: RITZAU SCANPIX ?? Hugh Grant og fru Anna følte sig chikaneret i Rom.
FOTO: RITZAU SCANPIX Hugh Grant og fru Anna følte sig chikaneret i Rom.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark