Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du er virkelig arbejdsom denne weekend, og i dag trænger du heller ikke til at slappe af, selvom det nok er det, de fleste bruger søndagen til. Du vil nok gå i gang tidligt, og lave en plan, så du kan nå det hele inden i aften. Til dén tid, trænger du til gengæld til at slappe af.

LØVEN 23/ 7-23/8

Du har brug for at tage dig af dine egne behov lige nu. I går slappede du nok rigtig godt af, og i dag er du måske mere praktisk anlagt. Derfor kan du se lidt på din økonomi, eller andre ting, som det kan være svært at nå i hverdagen. I aften kan du til gengæld koble helt af.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Din fremtid er i fokus lige nu, og måske kom der et par spændende og uventede muligheder i går. I dag kan du måske få sat muligheder­ne lidt i perspektiv, og lave en liste over fordele og ulemper, og dermed træffe et klart og solidt valg i aften. Tag dig god tid, og vær grundig.

TYREN 21/4-21/ 5

Du har fokus på din kreativite­t lige nu. I går prøvede du dig nok bare lidt frem, og i dag kan du sætte mere system i tingene, sådan at du kan komme i mål med dem. Måske kom du slet ikke i gang i går, men så får du heldigvis chancen igen i dag. I aften vil du gerne slappe af.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du har selvtillid­en i orden for tiden, og derfor falder du let i snak med folk. Du nyder at have travlt, og i dag har du nok også et tætpakket dagsprogra­m. Det kan derfor være en udfordring at være tilstede ét sted ad gangen, men prøv. I aften er du til gengæld meget afslappet.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Du meget nysgerrig i øjeblikket, og der er nok mange ting, som du drømmer om at opleve nu. I dag kan du måske lave en liste over ønskerne, og begynde at tænke over, hvordan du kan realisere dem. I aften opstår der nok en form for klarhed, og så kan du så småt gå i gang.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du nyder at være hjemme denne weekend, og i dag er der måske også lidt huslige pligter, der skal ordnes. I går var dagen oplagt til at have gæster, og hvis du havde det, kan det være, at der skal ryddes lidt op efter dem. I aften trænger du til en stille stund i dine egne tanker.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du har mest brug for at være lidt alene for tiden, og det gælder måske i særlig grad i dag. Så kan du nemlig nå en masse af alt dét, som der sjældent bliver tid til i hverdagen. Du bør derfor sætte søndagen af til dig selv, og i aften kan du så nyde, at der er styr på de fleste ting.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du går nok og rydder op i et par hængeparti­er lige nu, og i dag kan du måske blive det hele kvit, og sætte punktum. Så kan du nemlig tage fat på en nye uge, fuld af overblik og gå-på-mod, fordi du ikke længere er bagud med noget. Tag fat i dag, og slap så velfortjen­t af i aften.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Du er meget nysgerrig denne weekend, og i dag vil du nok nyde en søndagsudf­lugt. Du kan bare bruge tid på dét, der tiltaler dig allermest. Det kan man ikke altid gøre i hverdagen, og derfor er dagen i dag oplagt. I aften kan du så lade op, og blive klar til den nye uge.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du nyder at være sammen med gode venner for tiden, og i dag kan du heldigvis sætte hele dagen af til det. Du skal bare passe på ikke at overbooke dig selv, for du skulle gerne have tid til at nyde selskabet fra dine venner. Lav helst aftaler med et par få rigtigt gode venner.

FISKENE 20/2-20/ 3

Du nyder at være sammen med din partner for tiden, hvis du altså har én. I dag skal der måske klares en masse praktiske ting, men det går altid lettere, hvis man er to. Hvis du er single, så kan du netop få muligheden for at blive to om opgaverne fremover, hvis du er åben.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark