Ekstra Bladet

JUBELTAK FRA FERIE-FRANKRIG

- JULIS F. STORM FOTO: COVERMODEL. DK

Som den relativt nye tradition foreskrive­r, står den første søndag i hver måned i fejringens tegn. Det er nemlig her, vi kårer Månedens Side 9- pige – og det er altså i dag!

Månedens stjerne er dog ikke sådan lige til at få fat på i disse dage – Holly nyder nemlig efter eget udsagn en aktiv ferie kombineret med hedebølge og vinbrander­t i Frankrig! Derfor blev hun også noget overrasket, da vi kontaktede hende midt i ferien.

For med de 3000 gode danske kroner som følger med kåringen som Månedens Side 9- pige, er der nu endnu mere grund til at skrue op for roséen i solen.

– Ha ha, da beskeden kom senere end de andre gange, troede jeg faktisk ikke, at den gik, selvom jeg havde holdt øje med min score.

– Jeg er jo på ferie i Frankrig lige nu, så jeg tror da nok, at der skal lige shoppes lidt ekstra vin for gevinst- pengene – så må vi se, om der er nogen tilbage, når jeg kommer hjem!

Selv med sit rutinerede falkeblik kan Holly altså stadig blive overrasket – også selv om det ikke ligefrem har skortet på hæder og udmærkelse­r i hendes årti på Side 9.

Øverst på trofæhylde­n finder vi selvfølgel­ig hele to kåringer som Årets Side 9- pige i henholdsvi­s 2017 og 2018.

Så spørgsmåle­t er selvfølgel­ig: Vinder Holly for tredje gang i år, og hvad skal der til? Det er ikke til at sige, men én ting er sikkert. Hollys fans har hendes ryg.

– Jeg elsker at få så mange stemmer. Det betyder uendeligt meget for mig! TAK! Jeg har vundet en del gennem min tid på Side 9 – men hvem tæller, griner hun stort.

– Tak til alle jer, der stemmer på mig, skriver søde kommentare­r og følger med, hver gang jeg er på Side 9 – det betyder alverden! Hvad jeg gør? Jeg tror bare, at jeg skal være mig selv. Det har jo virket indtil nu.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark