Ekstra Bladet

Gør dig umage og du må knalde mig ... måske

Stina Maria er UARTIG – og hun deler gladeligt sine mange frække oplevelser

- FOTO: FOTO17. DK

Alt i min krop snerper sig sammen, og jeg tørrer ind til en rynket rosin alle de forkerte steder. ’ Må jeg spørge om noget’ ... kan vi for fanden ikke blive enige om, at det HAR du sådan set lige akkurat gjort?

Ud over at spilde dit spørgsmål spilder du både min og din egen tid ved at sende så ligegyldig en besked, for jeg kan love dig for, at ingen mand nogensinde har opnået noget nærmere bekendtska­b med mig eller os for den sags skyld ved at sende en så ukreativ og intetsigen­de besked!

Eftersom vi lever i et relativt åbent forhold her i uartigland, både som i ’ prøv bare min Ferrari, bare du husker at levere den tilbage i min garage’, og som i ’ vi tør godt at stå ved, hvem vi er’, er det ikke uhørt, at vi modtager mange digitale tilnærmels­er. Det er der som sådan ikke noget galt i! Men for hede hule h... hvor er der mange, der spænder ben for sig selv i det her game!

For mændene handler det primært om fucking mangel på respekt og kreativite­t, og at de glemmer at gøre sig umage. For nej. ’ Hej, skal vi knalde?’ eller ’ Du må da gerne lege med mine 22 cm’ er ikke kreative, unikke eller fristende tilbud.

Men faktisk passer de meget godt ind i massen af mails i indbakken. Den del, der enten står som ’ ulæst’ eller ’ ikke besvaret’.

Kvinderne er helt ovre i den anden grøft. Deres beskeder er fyldt til randen med hints og hentydning­er, som de formoder, at modtageren kan gennemskue. Newsflash – det kan de/vi ikke! Og ærligt talt gider vi i hvert fald ikke bruge energi på sådanne gættelege!

Har man til gengæld sendt en respektful­d, åben, kreativ og opfindsom besked, hvor man har gjort sig umage for at vække vores interesse, er chancerne for at få kontakt faktisk rimeligt pæne.

Og har man først en god kontakt, har man altså også en noget større chance for at blive taget i betragtnin­g, hvis vi søger legekammer­ater til et frækt setup! Og det er altså ikke kun os, der har det sådan, skulle jeg hilse og sige!

 ??  ?? ’ Ding’. Mobiltelef­onen på bordet giver lyd fra sig. Jeg griber den i forbifarte­n og åbner beskeden. Jeg har fået post fra et hankønsvæs­en, og sætningen ’Må jeg spørge om noget’ toner frem på skærmen for GUD ved hvilken gang.
’ Ding’. Mobiltelef­onen på bordet giver lyd fra sig. Jeg griber den i forbifarte­n og åbner beskeden. Jeg har fået post fra et hankønsvæs­en, og sætningen ’Må jeg spørge om noget’ toner frem på skærmen for GUD ved hvilken gang.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark