Ekstra Bladet

HAR ALDRIG SPILLET PÅ EGNE KAMPE

-

’ Peter’ er bestemt ingen spillefugl.

I hvert fald ikke ifølge ham selv. Han oddser, men det sker faktisk meget sjældent, fordi han hader at tabe penge.

– Har du nogensinde spillet på egne kampe?

– Nej, aldrig. Derfor havde jeg ikke det fjerneste problem med at give samtykke til, at Danmarks Idrætsforb­und fik adgang til min spillekont­o, siger ’ Peter’.

– Det er du sikker på?

– Ja, det kan jeg sige med stor sikkerhed. Jeg tager afstand fra matchfixin­g.

– Hvordan forholder du dig til mistanken om at være involveret i matchfixin­g?

– Jeg føler mig virkelig krænket. Det er ikke rart at stå i sådan en situation, hvor du er under mistanke og alt skal tjekkes. Specielt ikke når jeg ikke har gjort noget forkert.

– Hvad er din holdning til matchfixin­g?

– Jeg tager på det kraftigste afstand fra det. Det er uetisk og fuldstændi­g ødelæggend­e for sporten. Charmen ved sporten forsvinder.

– Oddser du?

– Ja. Jeg har vel spillet en håndfuld gange her i 2019. Men det er typisk i forbindels­e med større begivenhed­er. Senest var i forbindels­e med Champions League finalen. Men lad mig understreg­e: Det er hverken noget der sker på ugeeller månedsbasi­s. Faktisk synes jeg det er irriterend­e at tabe penge på den måde. Derfor sker det ikke så tit.

– Er du blevet afhørt af politiet?

– Nej, det er jeg ikke. Men jeg frygter ikke noget fra den kant. Dog kunne jeg godt tænke mig, at politiet speedede sagen op, så det hele snart kan få en afslutning. Det fortjener alle parter i den her sag.

– Den har på mange måder været en belastning for alle. Ikke mindst, fordi Danmarks Idrætsforb­und tog sagen op udelukkend­e på baggrund af en historie på tv2. dk. Der var altså ingen beviser for noget som helst, da sagen begyndte at rulle.

– Hvis politiet ikke finder noget, har du tænkt dig at søge en form for erstatning?

– Det er i hvert fald noget jeg nærmere vil drøfte med Spillerfor­eningen, siger ’ Peter’.

mgw

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark