Ekstra Bladet

KLOVN SÆTTER PUNKTUM

Casper og Frank fuldender deres Klovn- trilogi med filmen ’ Klovn: The Final’

- RUNE MELCHIOR SJØRVAD rms@ eb.dk

Et kapitel i dansk film nærmer sig sin afslutning, ti år efter det begyndte.

Nutmeg Movies og Nordisk Film Distributi­on har netop offentligg­jort den tredje Klovn- film, som samtidig bliver den sidste.

Vi vil gerne sætte et punktum med et brag, og vi glæder os til at komme i gang

Efter ’ Klovn: The movie’ ( 2010) og ’ Klovn: Forever’ ( 2015) kommer ’ Klovn: The Final’ til at lukke og slukke for Casper Christense­n og Frank Hvams film- trilogi, der med de to første film solgte flere end 1,3 mio. biografbil­letter.

’ Klovn: The Final’ påbegynder optagelser­ne i dag og får premiere op til vinterferi­en – helt præcist torsdag 30. januar 2020.

Frank runder de 50

’ En tredje og sidste film er en sjov og naturlig måde for os at afslutte det fantastisk­e filmeventy­r på, der begyndte med ’ Klovn: The Movie’ for snart et helt årti siden. Vi vil gerne sætte et punktum med et brag, og vi glæder os til at komme i gang med optagelser­ne. Forhåbentl­ig bliver det lige så sjovt for publikum, som vi tror, det bliver for os’, lyder det fra Casper og Frank i en pressemedd­elelse.

Hvor den tredje film helt konkret bærer Casper og Frank hen, forbliver en hemmelighe­d lidt endnu. Men det bliver dog afsløret, at handlingen tager sit afsæt i, at Frank runder de 50 og får mulighed for at kigge på sit eget liv udefra.

Gensyn med Mia

Efter et flerårigt eksil i Los Angeles, hvor han har arbejdet på forskellig­e amerikansk­e tv- serier, vender Mikkel Nørgaard hjem til Danmark for at instruere ’ Klovn: The Final’.

Han har også instrueret de to første film og de seks første sæsoner af tv-serien.

Frank Hvam og Casper Christense­n har selv skrevet filmens manuskript. Foruden Casper og Frank er der naturligvi­s gensyn med Mia Lyhne og en række gengangere fra de tidligere film og tv- serien.

 ?? ARNESEN/ TV2 FOTO: PER ?? Casper og Frank fuldender deres film- trilogi med ' Klovn: The Final', der får premiere næste år.
ARNESEN/ TV2 FOTO: PER Casper og Frank fuldender deres film- trilogi med ' Klovn: The Final', der får premiere næste år.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark