Ekstra Bladet

LGBT repræsente­rer ikke mig

-

Jeg vil ikke tages til indtægt for Foreningen for Støtte til Transkønne­de Børn, FSTB, som fik prisen Årets Laks ved årets Copenhagen Pride,

Man kunne læse, at Landsforen­ingen for bøsser, lesbiske, biseksulle og transperso­ner, LGBT Danmark, udtalte, at FSTB har hele Danmarks LGBT- miljø bag sig, men det er løgn, for de har ikke min støtte.

Jeg mener ikke, at børn skal kunne skifte køn, før de som minimum er 15 år gamle og derfor kan tage reel stilling.

Generelt så kan jeg ikke lade være med at tænke over, hvorvidt FSTB i virkelighe­den er en gruppe voksne, som gerne vil være specielle, og derfor tvinger deres børn ind i en rolle.

Men som nævnt så støtter jeg ikke op om FSTB, og det ved jeg, at der er andre, der ikke gør i miljøet. Og at man forsøger at tale for danske LGBT’eres sag via LGBT Danmark er da helt til grin.

I foråret og det meste af sommeren har man kunnet læse om oprøret i LGBT Danmark, og hvordan den tidligere ledelse blev sat på porten.

Samtidig kom det frem at LGBT Danmark havde omkring 1300 medlemmer.

Hvis man siger, at en procent af den danske befolkning er homoseksue­l, så er der omkring 50.000 bøsser og lesbiske i Danmark. Oveni skal man så lægge biseksuell­e, transkønne­de, queers, panseksuel­le etc.

Kort sagt, så er LGBT Danmark ikke talerør for danske LGBT- personer, men en ligegyldig gruppe af folk. Man må spørge sig selv, hvorfor de eksisterer?

Især når vi de seneste år har kunnet se, hvordan transkønne­de tramper på lesbiskes rettighede­r. Joshua Christense­n Tjelevej 19

Risskov

 ?? FOTO: MARTIN SYLVEST/ RITZAU SCANPIX ?? LGBT Danmark er helt til grin, skriver Joshua Christense­n efter uddelingen af Årets Laks, som her overrækkes ved Copenhagen Pride.
FOTO: MARTIN SYLVEST/ RITZAU SCANPIX LGBT Danmark er helt til grin, skriver Joshua Christense­n efter uddelingen af Årets Laks, som her overrækkes ved Copenhagen Pride.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark