Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Dagen skal lige i gang, men når først du er kommet op i omdrejning­er, får du til gengæld en forrygende start på den nye uge. Du er nemlig meget social og udadvedt som dagen skrider frem, og derfor kan du danne nye og spændende kontaker, og det trænger du også til nu.

LØVEN 23/ 7-23/8

I dag trænger du til nye indtryk, og du trænger til at få udvidet din horisont. Der er heldigvis massere af muligheder lige omkring dig, du skal bare lige få øje på dem først. Dagen kan give dig nye perspektiv­er at forholde dig til, hvis bare du er åben og nysgerrig, og det er du nu.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du vil nok gerne bruge tid på en hobby i dag, eller også kan du måske få glæde af at bruge tid på noget kreativt. Du vil især holde af at bruge tid sammen med andre, der har den samme hobby som dig. I kreative processer vil du være rigtig god til samarbejde i dag. Nyd dagen.

TYREN 21/4-21/ 5

I dag trænger du nok til at være lidt i dit eget selskab, og du har nok generelt brug for at tage tingene i et stille og roligt tempo lige nu. Op ad dagen får du dog mere og mere energi, og kan også få bestilt en del, men du foretrække­r altså at gøre tingene på egen hånd i dag.

JOMFRUEN 24/8-23/9

I dag kan du få ryddet en masse hængeparti­er af vejen, du skal måske bare lige finde energien til at gå i gang. Til at starte med skal du måske skabe dig et overblik over, hvad du skal nå, og så skal du nok få noget fra hånden. Du når sikkert rigtig meget, og går træt i seng.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Du trænger nok til at være lidt hjemme i dag, efter en meget aktiv og social weekend. Du kan se, om du eventuelt kan få dig en hjemmearbe­jdsdag, hvis det er muligt i din type af job. Ellers kan du måske bede om tidligt fri, for du har meget brug for at være hjemme i dag.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

I dag vil du gerne være sammen med gode venner, eller folk, som du deler en stor interesse med. Du vil nyde at tale om en fælles interesse, hvor der virkelig er plads til at nørde, og til at gå i detaljen. Sent i aften kommer der nok en lille diskussion, som giver nye perspektiv­er.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du trænger til at være sammen med din partner i dag, hvis du altså i er parforhold. I har nok begge brug for at opleve noget nyt sammen, men måske er der et par andre ting at se til, før I endelig finder tid til hinanden. Som single kan du tage på en spontan date efter job.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du er meget nysgerrig lige nu, og som dagen går, kan du heldigvis også få lov til at opleve en masse nyt og spændende, som du trænger til. Du vil især have let vil at tilegne dig ny viden, indenfor et felt, der i forvejen interesser­er dig meget. Det bliver en inspireren­de dag.

KREBSEN 22/6-22/ 7

I dag er der fokus på din karriere og dine ambitioner. Du kan gå efter nye mål nu, for du møder nok et par stykker, som kan give dig nye udfordring­er. Det trænger du også til, så det passer dig fint. I aften kan du måske komme ud for, at du er nødt til vælge, hvad du helst vil gå efter.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du får en travl dag på jobbet, især senere i dag, men der er måske lidt stille til at begynde med. Det passer dig sikkert fint sådan en mandag morgen, hvor du måske lige skal vænne dig til, at det ikke længere er weeekend. Du når dog rigtig meget, når først du får taget fat.

FISKENE 20/2-20/ 3

Du trænger til at tage dig lidt af dine egne behov i dag, efter en weekend med mange indtryk. Du har nok været i kontakt med mange, og generelt været social og udadvendt. Nu trænger du til at vende blikket indad for en stund, så du kan få lov til at fokusere på dig selv.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark