Ekstra Bladet

TRANSFERMÅ­L HÆN NGER I TYND TRÅD

–E Der skal noget ud, før der kommer nyt ind, fordi vores trup ikke skal være for stor, erkender Brøndbys fodbolddir­ektø Carsten V. Jensen

- MADS GLENN WEHLAST CHRISTIAN AMBÆK Mgw@ eb.dk; ca@ eb.dk

Først skulle Brøndby sælge spillere for 44 mio. kr., siden blev planen revideret til et forventet sommersalg på 17 mio. kr.

Nu slår fodbolddir­ektør Carsten V. Jensen fast, at det er sandsynlig­t, at ambitionen måske slet ikke indfries her i sommerens transfervi­ndue.

Vejen for talenterne skal ikke være for lang. Derfor skal truppen tilpasses

Måske kommer der slet ikke til at ske store, millionsal­g fra Brøndby.

– Der er to uger til vinduet lukker. Forventer du, at I sælger for de budgettere­de 17 mio. kr.?

Carsten V. Jensen griner højlydt et par gange og svarer så:

– Det må tiden jo vise. – Men jeg er rolig i forhold til, at vi får sammensat en trup, der kan gøre det godt i Superligae­n. I den her branche kan det ikke nytte at arbejde panisk. Det handler om at få en stabil trup. Tiden og markedet bestemmer så, hvornår vi får gevinst på transferma­rkedet.

– Det kan godt være, at det ikke bliver denne sommer, men så bliver det måske til vinter eller til næste sommer, siger Carsten V. Jensen.

Vi ved, at der er ubalance på stopperpos­itionen i venstre side og på venstre back

For Vestegnens fodbolddir­ektør er det altså ingen presbold, som bestyrelse­n har kastet ud foran ham. Han vil nemlig ikke garantere, at der lige nu er købere til Brøndbys spillere, så målsætning­en kan opfyldes.

Står ikke i kø

Det står klart, at der skal ske afgang, før der kommer tilgang til Brøndby i løbet af de sidste 14 dage. Besar Halimi skal ud, ligesom Ante Erceg også skal finde sig en ny klub. Men køberne har ligefrem ikke stået i kø.

– Vi har spændt buen i forhold til vores lønbudget, så det giver god mening, at der skal spillere ud, før nye kan komme nye ind. Der skal frigives midler.

– Omvendt giver det ingen mening at have en trup på 28 spillere. I forvejen er vores trup stor. Vejen for talenterne skal ikke være for lang. Derfor skal truppen tilpasses, forklarer han og uddyber:

– Vi ved, at der er ubalance på stopperpos­itionen i venstre side og på venstre back. Om vi løser det med én eller to spillere, må vi se på. Men det vil give god mening at få en forsvarssp­iller mere ind, så truppen er i bedre balance, når transfervi­nduet lukker, siger han og understreg­er, at nyindkøbte

Tobias Børkeeiet sagtens kan spille i det centrale forsvar.

Hany Mukhtar, der har været skadet i begyndelse­n af sæsonen, er ét af de største salgsobjek­ter på Vestegnen. Han ventes at være i spil til søndagens trup mod AGF.

Med manglende spilletid og kampform ser det ud til, at han fortsætter på Vestegnen mindst året ud.

Carsten V. Jensen har pointeret ved flere lejlighede­r, han forventer Mukhtar stadig er Brøndby- spiller, når vinduet lukker om to uger.

 ?? FOTO: LARS POULSEN ?? Er du Wilczek en kasse!
Brøndbys Kamil Wilczek scorer her en klasse- kasse til 2- 0 – AaB’s Jores Okore kommer for sent.
FOTO: LARS POULSEN Er du Wilczek en kasse! Brøndbys Kamil Wilczek scorer her en klasse- kasse til 2- 0 – AaB’s Jores Okore kommer for sent.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark