Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

- busk

NÆSTVED: Midt om natten blev en mand fundet sovende på gaden. Politiet blev kontaktet, og de fik liv i manden. Han var dog ikke interesser­et i at oplyse sit navn. Derfor blev han anholdt, og på stationen blev hans identitet fastslået blandt andet ud fra en tatovering, han havde i nakken. Manden er nu sigtet for overtrædel­se af retsplejel­oven.

KLAMPENBOR­G: Omkring 400 unge mennesker blev trætte af at feste på stranden og fik forvildet sig op til Strandveje­n. Her begyndte enkelte af dem at slå på forbikøren­de biler. Det lykkedes dog politiet at genne de unge mennesker tilbage til stranden, hvor forsamling­en kort efter opløstes.

RANDERS: Politiet standsede først på aftenen en bil, som de fandt mistænkeli­g. Føreren var en 29- årig mand, som var frakendt kørekortet. Da politiet herefter undersøgte bilen nærmere, fandt de to kabelrulle­r og fem industriba­tterier af høj værdi. Det viste sig, at der var tale om tyvekoster fra en byggeplads. De tre mænd i bilen er nu sigtet for tyveri.

HOLBÆK: □n 12- årig dreng og hans forældre kontaktede politiet efter et voldeligt sammenstød mellem drengen og en cyklist. Drengens forklaring lød, at han og cyklisten havde en uoverensst­emmelse på cykelstien, som førte til, at cyklisten gav ham et spark og et slag. Politiet efterforsk­er nu sagen og hører gerne fra vidner, der har oplysninge­r om episoden. TØNDER: Borgerserv­ice på Rådhuset måtte tilkalde politiet, da en 49- årig mands opførsel skabte stor utryghed. På manden fandt politiet en kniv, og manden er nu sigtet efter knivloven. Han er desuden sigtet for at køre uden hjelm på en motorcykel, som han ikke havde kørekort til.

STØVRING: □n billist blev standset af politiet uden at være i besiddelse af et kørekort. Det var tredje gang, føreren blev standset for den samme forseelse, og derfor blev bilen konfiskere­t på stedet. Føreren fik desuden en bøde.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark