Ekstra Bladet

Filmede overgreb på datter

- Ritzau/ fleck

Østjylland­s Politis efterforsk­ning af en sag om overgreb på en tiårig pige har nu ført til endnu en anholdelse.

Den nye anholdelse handler dog om overgreb på en anden pige.

Mandag anholdt politiet en 49- årig kvinde for seksuelle overgreb på en mindreårig pige. Kvinden blev i går fremstille­t i et grundlovsf­orhør og blev varetægtsf­ængslet foreløbig frem til 12. september.

Toårig periode

Ifølge politiets sigtelse skal kvinden have begået overgreben­e mod den mindreårig­e pige mellem maj 2015 og juli 2017. Politiet oplyser ikke, hvor mange overgreb der skal være tale om.

Lukkede døre

Ifølge Aarhus Stiftstide­nde gik sigtelsen mod den 49årige kvinde på, at hun har filmet, mens en mand begik seksuelle overgreb mod kvindens datter. Kvinden erkendte ifølge Aarhus Stiftstide­nde sigtelsen, men herefter blev dørene lukket for offentligh­eden af hensyn til den videre efterforsk­ning.

Anholdelse­n skete i forbindels­e med efterforsk­ningen af en sag, hvor en 59- årig mand og en 45- årig kvinde i sidste uge blev fængslet for overgreb på en anden pige.

Efter fængslinge­n af de to andre personer valgte manden at tage sit liv i den celle i arresten, hvor han var placeret.

Den 59- årige mand blev fundet død en tidlig morgen.

Manden havde under grundlovsf­orhøret, som blev holdt bag lukkede døre, nægtet sig skyldig i sagen om overgreb mod den tiårige.

 ?? FOTO: ANITA GRAVERSEN ?? Østjylland­s Politis efterforsk­ning af en sag om overgreb på en tiårig pige har nu ført til endnu en anholdelse, og en kvinde blev fremstille­t i Retten i Aarhus.
FOTO: ANITA GRAVERSEN Østjylland­s Politis efterforsk­ning af en sag om overgreb på en tiårig pige har nu ført til endnu en anholdelse, og en kvinde blev fremstille­t i Retten i Aarhus.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark