Ekstra Bladet

’Jeg finder noget andet at glo på’

TV2’s nye satsning ’ Go’ aften LIVE’ bliver beskyldt for at være en kopi af DR1’s ’Aftenshowe­t’

- MATS MAGNUSSEN mag@ eb.dk

– Vi er klar ... Tror vi nok.

Natasha Crone bød mandag aften velkommen til TV2’s nye dagsaktuel­le talkshow ’ Go’ aften LIVE’ med en smule usikkerhed i stemmen.

Selv om programmet kun lige er gået i luften, er modtagelse­n på Facebook med enkelte undtagelse­r nådesløs kritisk. Flere seere kalder programmet for en ’dårlig udgave af Aftenshowe­t,’ ’ en rodebutik’ og alt for ’ mørk og dunkel’.

Sandra Livornese skriver således: ’ Gode værter, men hold op, hvor er det ringe ... det er en direkte kopi af Aftenshowe­t ... Sidste gang jeg gider se det ..,’ skriver hun.

Kontant udmelding

Tina Runager Larsen er også skuffet over programmet. Hun plejede at se ’ Go’ aften Danmark’ med familien, mens de spiste, fortæller hun.

– Jeg troede først, at det var TV2 News, så jeg måtte se lige tjekke, men nej, det var rigtigt nok. Det gider jeg ikke at se, jeg finder noget andet at glo på, lyder den kontante melding fra Tina Runager Larsen.

Lagermedar­bejderen fra Frederiksh­avn vil gerne slappe af og gider ikke blive bombardere­t med nyheder – dem ser hun senere på aftenen.

En skuffelse

– Jeg blev skuffet, for jeg kunne godt lide det gamle. Der var både indslag med helt almindelig­e mennesker og nogle kendte, der fortæller noget, man ikke har hørt så meget om, siger Tina Runager Larsen.

Hun er glad for værterne Abdel Aziz Mahmoud, Natasja Crone, Jes Dorph- Petersen og Petra Nagel, men der skal gøres noget ved belysninge­n, mener hun.

– Lokalet var helt dunkelt og mørkt. Som jyde kan jeg godt lide at se, hvordan vejret er i København, fortæller Tina Runager Larsen.

’ Ikke et nyt aftenshow’

Redaktør Henriette Ladegaard- Pedersen med ansvar for både ’ Go’ morgen Danmark’ og ’ Go’ aften LIVE’ har læst med på Facebook, forsikrer hun.

– Vi har selvfølgel­ig læst med og set, hvad de trofaste seere skriver. Det er klart, at når man laver en så stor ændring, som vi gjorde i går, så giver det en voldsom reaktion. Det er vi faktisk rigtig glade og ydmyge over for. Vi tager det ind. Det er et program, der bliver lavet sammen med seerne. Men se det lige mere end én aften. De, der producerer det, skal lige have det ind under huden.

– Nogle kalder programmet for en kopi af ’Aftenshowe­t’ på DR1?

– Det er ikke et nyt ’ Aftenshowe­t’. Man vil opleve et mangfoldig­t opbud af gæster, som man ikke ser normalt. Vi tror på, at værterne – med deres personligh­eder – vil bringe noget helt unikt med i showet, som vi allerede kan se i kulisserne.

– Flere beklager sig over det mørke og dunkle lokale?

– Vi er helt enige i, at det var alt for mørkt. Vi havde sat lyset om eftermidda­gen, men det blev overskyet, og lyset blev mørkere, end vi havde forventet. Vi producerer i et glashus, så vi skal lige have styr på alle knapperne.

– Hvad vil du sige til alle de skuffede seere?

– Vi håber, at folk stadig ser med og lige giver det en chance. Vi er fortsat meget glade for indspark og efterkriti­k fra vores brugere. De må gerne holde os i ørerne, lyder meldingen fra Henriette Ladegaard- Pedersen.

Vi håber, at folk stadig ser med og lige giver det en chance

 ?? FOTO: TV2 ?? Sløj start De to værter Abdel Aziz Mahmoud og Natasja Crone stod bag første omgang af talkshowet ’Go’ aften Live’, der fik en sløj start.
FOTO: TV2 Sløj start De to værter Abdel Aziz Mahmoud og Natasja Crone stod bag første omgang af talkshowet ’Go’ aften Live’, der fik en sløj start.
 ?? PRIVATFOTO ?? Tina Runager Larsen var trofast seer af ’Go’ aften Danmark’. Nu er hun skuffet.
PRIVATFOTO Tina Runager Larsen var trofast seer af ’Go’ aften Danmark’. Nu er hun skuffet.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark