Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

I dag trænger du nok til at tage dig lidt af dine egne behov, efter et par meget sociale og aktive dage. Du har været meget udadvendt, så nu er det tid til at vende blikket indad. Du kan mærke efter, hvad du brug for, og tillade dig selv kun at proritere din egen dagsorden nu.

LØVEN 23/ 7-23/8

Der er fokus på dine ambitioner og din karriere i dag. Du har nok store drømme og planer, men du er god til alligevel at holde dig på jorden, således at dine planer bliver realistisk­e. Du har måske et overorndet mål, du går efter, men lige nu koncentrer­er du dig mest om delmålene.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du får en meget travl dag på jobbet, og der bliver især stillet krav til din tålmodighe­d. Det kan være, at du bliver sat til noget nørklearbe­jde, hvor det er vigtigt at være fokuseret, og hvor det ikke kan betale sig at springe over, hvor gærdet er lavest. Hold tungen lige i munden i dag.

TYREN 21/4-21/ 5

Du møder verden med en masse selvtillid lige nu, og derfor lytter dine omgivelser meget til dig, når du siger noget. Du er god til at gå i detaljen, og være præcis i dine formulerin­ger, så uanset, hvad du har på hjerte, kan du sige det til folk nu, og blive forstået.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du trænger til at opleve noget nyt og spændende lige nu, og heldigvis er du god til at få øje på muligheder­ne lige omkring dig. Hverdagen behøver nemlig slet ikke at være kedelig, når bare man er åben, og det er du virkelig lige nu. Du kan få nye perspektiv­er på en masse nu.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Din kreativite­t er på tapetet nu, og i dag kan du virkelig få meget fra hånden. Du har nemlig mange gode ideer, og samtidig har du hænderne godt skruet på. Det betyder, at der ikke er langt fra tanke til handling for dig i dag. Brug derfor gerne hele dagen på et par kreative projekter.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du trænger til at være alene i dag, efter et par dage, hvor du især nok har dyrket dine hobbyer og dine venskaber. I dag kan du også beskæftige dig med en hobby, eller noget andet du holder af, i dit eget selskab. Skal du være sammen med andre, er det bedst på tomandshån­d.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du trænger nok til at lade batteriern­e lidt op for dig selv i dag, efter et par dage, hvor du har brugt tid på dine nærmeste relationer, måske din partner, hvis du altså er i parforhold. Nu er det tid til at tage dig af dig selv, og du kan måske især få klaret et par hængeparti­er.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du trænger nok til at være lidt hjemme i dag, efter flere meget sociale og aktive dage. Det er tid til at tage dig lidt af dine nærmeste, måske især din familie. Det er også tid til, at andre kan tage sig lidt af dig. Brug derfor gerne hele dagen sammen med dem, der er tættest på dig.

KREBSEN 22/6-22/ 7

I dag kan du bruge tid sammen med folk, der deler en af dine store interesser. Du vil nyde at kunne gå i dybden med en passion, hvor der er plads til at nørde, og til at gå helt ned i detaljen. Du bør ikke bruge tid på noget, du ikke har lyst til. Brug tid på noget, du virkelig kan lide nu.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du har brug for at være sammen med din partner i dag, hvis du altså i er parforhold. I vil især begge nyde at bruge tid på noget helt andet, end I plejer. Gerne noget, der interesser­er jer begge meget. Som single kan du møde én, der netop har de samme interesser som dig nu.

FISKENE 20/2-20/ 3

I dag er du meget nysgerrig og videbegærl­ig, og du har heldigvis også let ved at lære noget nyt lige nu. Brug derfor gerne hele dagen på at sætte dig ind i et emne, der interesser­er dig. Det kan du gøre enten ved at tale med folk, der ved noget om det, eller ved at læse om det.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark