Ekstra Bladet

Tag jer dog sammen

-

Ekstra Bladet har med jævne mellemrum fat i Netto og nu også Lidl, der ikke kan finde ud af at fjerne ’ udgåede’ varer fra hylderne. Butikkerne slår så syv kors for sig og lover, at nu skal der altså komme andre boller på suppen – gammel mad skal naturligvi­s fjernes.

Den sang har vi nu hørt flere gange, men hvad sker der? Og hvad kan vi forvente, når kæderne konsekvent underbeman­der butikkerne? De stakkels unge mennesker ( for voksne gider man ikke betale for), der som oftest er teenagere, kan jo ikke overkomme det hele. Men have ansvar for kassen – det må de gerne. I profittens navn skal alle kræfter udpines til det sidste. Med hvilket resultat? Så er det jo op til os kunder at tjekke udløbsdato­en. Men ærligt talt – skulle det virkelig være nødvendigt? Det er ikke videre morsomt at skulle gøre et overbebyrd­et ungt menneske opmærksom på, at nu ligger der altså flere dage gamle varer på den eller hin hylde – bare fordi butikkerne ikke vil investere i edb- systemer, der styrer den slags.

Hvor meget, man sparer, kan bl. a. ses i vores lokale Lidl – der ikke en gang gider installere en stregkodel­æser, så de to- tre ansatte, man eventuelt kan være heldig at få øje på, oven i alt det andet også må finde ud af, hvad en vare koster på grund af manglende prismærkni­ng. Kære supermarke­der – den måde, I kører butikker og personale på, er faktisk en fornærmels­e mod jeres kunder – og jeres personale. Tag jer dog sammen! Odd Høyholm Dalstrøget 101 Dyssegård

 ?? FOTO: STINE TIDSVILDE ?? Discountkæ­der med for gammel mad og alt for travle ansatte er ikke i orden.
FOTO: STINE TIDSVILDE Discountkæ­der med for gammel mad og alt for travle ansatte er ikke i orden.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark