Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Denne weekend står generelt i relationer­nes tegn, og det hele er måske ikke så gnidningsf­rit lige nu. Der er måske små skænderier i familien, eller med partneren eller med en god ven. Det går dog over igen, inden I ved af det. I aften kan du puste lidt ud helt for dig selv.

LØVEN 23/ 7-23/8

Du har meget at se til denne weekend, og har haft kalenderen tæt pakket med aftaler i går lørdag, og det har du nok igen i dag. Dog skal søndagen også bruges til at få slappet lidt af, for inden du ser dig om, så vender hverdagen hurtigt tilbage igen tidligt mandag morgen.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Denne weekend bruger du gerne tid på noget af alt det, der ikke er tid til i hverdagen. Det bliver dog ikke ren og skær afslapning det hele, der er nok et par praktiske ting, der skal ordnes, inden hverdagen begynder i morgen. I aften er du nok træt, og trænger til at slappe af.

TYREN 21/4-21/ 5

Du er trukket i arbejdstøj­et denne weekend, og det slider nok en del på dig. Du må derfor unde dig selv lidt små pauser undervejs i dag, når tingene bliver for uoverskuel­ige. I aften kan du tanke lidt ny energi sammen med dem, du holder, måske din partner, hvis du har en.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du bør fokusere lidt på dine egne behov denne søndag. Du føler dig nok træt og udkørt, og det bør du lytte lidt til. Så kan du nemlig få tid til at tanke energi op til en ny og krævende uge. Af og til er det rigtigt vigtigt at sørge for at få slappet godt af, og det bør du altså gøre nu.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Dine ambitioner er kraftigt i fokus denne weekend, og du hviler ikke på laurbærene. Måske er du en anelse for selvkritis­k nu, og bør fokusere på alle de resultater du allerede har opnået, fremfor kun at se på alt dét, du ikke har nået. I aften kan du hygge dig lidt med vennerne.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du bruger gerne din tid på noget kreativt lige nu. Det driller dig desværre en del, måske fordi du er for ensidigt fokuseret på resultater­ne af dit arbejde med det kreative. Netop nu kan du få glæde af at se tingene som en proces, og så falder deltaljern­e nok på plads sent i aften.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du har store armebevæge­lser lige nu, og det er måske ikke alle, der er helt vilde med det. Det må du tage som det kommer, og forsøge ikke at lade dig påvirke alt for meget af det. Det er selvfølgel­ig ikke helt let, men bevar gerne troen på dig selv, så meget som du kan lige nu.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du er nysgerrig og videbegærl­ig lige nu, så du er sikkert ved at fordybe dig fuldt ud i noget, der har din interesse. Selvom du nok lærer en masse, og at du sikkert allerede har lært en masse, så møder du måske alligevel en lille mur nu. Den skal du dog nok komme forbi før eller siden.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Du vil helst være hjemme og slappe af denne weekend. Der er dog ikke så meget ro på hjemmefron­ten, som du godt kunne ønske dig. Det må du forsøge at tage oppefra og ned, det hele ordner sig som det skal. Du er bare nødt til at være lidt tålmodig i dag, og tælle til ti.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du trænger til at være i dit eget selskab denne lørdag. Dog kan det være, at du er nødt til at passe et par ting, som kræver, at du ser noget til andre mennesker, og måske tester det din tålmodighe­d en anelse. Dog skal du nok komme igennem det, hvis du siger blidt fra.

FISKENE 20/2-20/ 3

Du går og ser på et par hængeparti­er denne weekend, og måske blev du de fleste af dem kvit allerede i går. Dog kan der let være noget, som du har overset i farten, og det kan du så få styr på i dag, stille og roligt. Så bliver du nemlig helt klar til en ny og spændende uge.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark