Ekstra Bladet

Klar til landevejen: Har solgt alt

- PERNILLE CHRISTENSE­N pc@ eb.dk

Om det bliver med en barnevogn, på en Christiana- cykel eller i en autocamper, ved Dan Marstrand ikke, men til foråret er den 71- årige legende fra ’ Robinson Ekspeditio­nen’ klar til at drage på landevejen og se, hvor livet fører ham hen.

Han glæder sig umådeligt meget til at opleve den ultimative frihed, der betyder så uendeligt meget for ham.

– Jeg har boet ti år langt inde i en skov på Fyn. Der kunne gå 14 dage, hvor jeg ikke så et menneske. Det var frihed på en måde, men nu er jeg klar til at opleve den på en anden måde, siger Dan Marstrand til Ekstra Bladet.

Han har solgt alt, hvad han ejer, og han skylder ikke nogen en krone. Det skal udnyttes.

– Lige nu bor jeg til leje i min søsters hus, som engang var min mors. Det er solgt, så jeg skal være ude 1. maj, og det er altså en oplagt mulighed for at komme ud at opleve noget, siger Dan Marstrand.

Materielle ting siger ham intet. Har han en tør seng og en sø til et bad, er han tilfreds.

– Nu er spørgsmåle­t så bare, hvad det er, jeg skal. Jeg har mange idéer, og muligheder­ne er uendelige. Det føles så fedt at starte på en frisk igen, for man bliver et nyt menneske hver gang. Man får ny energi, siger han.

– Jeg trænger til at opleve en masse. Jeg har chancen nu, for jeg har ingen bindinger, siger ’ Dan The Man’, der både har voksne børn og to yngre døtre på 10 og 14, som han har med ’ Robinson’- kollegaen Nada.

– Jeg har dem hver 14. dag, og de er helt friske på at tage med mig rundt, siger han.

 ?? FOTO: SØREN OSGOOD ?? Dan Marstrand blev kendt som hele Danmarks ’ Dan The Man’ i 1999, hvor han vandt TV3’s ’ Robinson Ekspeditio­nen’.
FOTO: SØREN OSGOOD Dan Marstrand blev kendt som hele Danmarks ’ Dan The Man’ i 1999, hvor han vandt TV3’s ’ Robinson Ekspeditio­nen’.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark