Ekstra Bladet

Lad dog manden bolle med alle de mænd og kvinder han vil

-

Nu begynder jeg helt ærligt at blive træt af den jagt på Per Zeidler. Okay, det var måske lidt friskt at arrangere gangbangs i arbejdstid­en. På en måde også lidt sjovt, at det var i arbejdstid­en, mens han burde have siddet til møder i alle mulige røvsyge kommunal- udvalg – og måske lidt mere problemati­sk, at det var børne- og unge og familieudv­alget, da vi jo alle ved, at den slags ikke kan forenes med sex. Og da slet ikke med unge kvinder ved navn Putte og Esther.

Ja, o. k., så var det måske også lidt problemati­sk, at han åbenbart tjente lidt knaster på at se Putte og Esther blive bollet af måske ti forskellig­e mænd i frokostpau­sen. Den slags er trods alt ikke lovligt i Danmark.

Men helt ærligt, skal vi ikke snart lade manden være?

Kanal 5 har fået et nys om, at vores alle sammens liderlige Per fortsat arrangerer gangbangs. Nu i privaten og med mænd, som han har dannet en privat Facebook- gruppe sammen med og til formålet.

Ja, altså, I må sgu meget undskylde, men hvor bornert har man lov være. Her sidder jeg nærmest og bliver misundelig og overvejer, hvor meget crazy sex jeg er gået glip af hele mit liv – og selvom jeg er med på, at man ikke må tjene penge på at få andre til at bolle med hinanden, og at han har en rufferi- dom, så synes jeg, det begynder at blive chikane.

Jamen, det mener jeg. Lad dog for helvede manden bolle med alle de mænd og kvinder, han har lyst til i sit røvsyge hjem.

Han er jo for helvede single!

 ?? FOTO: JENS THAYSEN/ RITZAU SCANPIX ?? Kanal 5 har fået nys om, at Per Zeidler fortsat arrangerer gangbangs. Nu i sit eget hjem.
FOTO: JENS THAYSEN/ RITZAU SCANPIX Kanal 5 har fået nys om, at Per Zeidler fortsat arrangerer gangbangs. Nu i sit eget hjem.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark