Ekstra Bladet

Nabostrid med dansker

-

Claudia Schiffer er stadig en travl dame. Hun skriver bøger, sælger kosmetik, hjælper sin filminstru­ktørmand Matthew Vaughn med hans projekter – og så optræder hun da også indimellem på forsider, som hun kan lægge til de mere end 1000, hun prydede i sin aktive modelkarri­ere.

Men først og fremmest er hun mor til tre børn med Vaughn i alderen fra ni til 16 år, som hun deler hverdagen med i den imposante ejendom Coldham Hall i Suffolk, England, som ægteparret købte i 2002 for anslået 7,5 millioner pund – ca. 60 mio. kr.

Ejendommen, eller skal vi sige slottet, er fra 1574 og består af 14 værelser. Det ligger på et 214 hektar stort område. Overleveri­ngen vil vide, at dronning Elizabeth den Første ( 1533- 1603) navngav bygningen i utilfredsh­ed over at være blevet serveret kold skinke under et besøg.

Derefter fik ejendommen navnet Coldham Hall.

Tabte til naboen

Schiffer- parret har netop tabt en nabostrid, efter at de lokale myndighede­r har tilladt nedrivning af et eksisteren­de hus, kaldet Coldham Hall Cottage, og opførslen af en ny toetagers bygning på nabogrunde­n, som modellen og hendes mand mener er ’ overdimens­ioneret’ og vil have ’ negativ indflydels­e’ på udsigten over området fra deres bolig.

West Suffolk Council er uenig og har givet tilladelse­n. Naboen har nu tre år til at påbegynde arbejdet.

Naboens navn er ifølge den engelske avis Hanne Pilo, men det er retteligt Pilø. Det lyder dansk, og det er det også. Hun beskrives i MailOnline som ’ relateret’ til den danske forretning­smand og mange- millionær ’ Jens Pilo’ – Pilø, som tidligere ejede Coldham Hall Cottage.

 ?? FOTO: KIM MYUNG JUNG/ RITZAU SCANPIX ?? Coldham Hall blev opført i 1574.
FOTO: KIM MYUNG JUNG/ RITZAU SCANPIX Coldham Hall blev opført i 1574.
 ?? FOTO: RUSSEL BOYCE/ RITZAU SCANPIX ?? Claudia sammen med sin mand, filminstru­ktøren Matthew Vaughn. De har været gift i 17 år.
FOTO: RUSSEL BOYCE/ RITZAU SCANPIX Claudia sammen med sin mand, filminstru­ktøren Matthew Vaughn. De har været gift i 17 år.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark