Ekstra Bladet

De har taget ALT!

Anni Fønsby har haft indbrud, og tyvene var særdeles grundige

- NANNA BAY MADSEN nbm@eb.dk

Der ventede tv- kendissen en grim overraskel­se, da hun forleden kom hjem til sit hus sammen med sin kæreste, René.

De to havde været med Renés datter på hospitalet og havde kun været afsted i halvanden time.

Alligevel havde indbrudsty­ve ifølge Anni Fønsby nået at endevende huset i Nordsjælla­nd, fortæller hun til Ekstra Bladet.

– Det skete dagen inden, vi skulle flytte. Flyttekass­erne var stillet frem, og vi var klar til at rykke i det nye hus. Mens vi var væk på hospitalet i ganske kort tid, kom de ubudne gæster.

– Da vi kom hjem, kunne vi se, at ruden ind til soveværels­et var smadret. Alle skuffer var åbne, og alt var revet på gulvet. Huset var fuldstændi­g endevendt. De havde været overalt, og de har taget alt, der bare havde en smule værdi. Kjoler, tøj, sko, Louis Vuitton– og Chanel- tasker, min Moncler- jakke.

Selv mine brugte Versace-håndklæder og mit undertøj har de taget. De har stået oppe i min seng og pakket tingene ind i et lagen, som også er væk. Selv min taske med brugt makeup er væk. Også min kærestes eltandbørs­te og babermaski­ne er blevet taget, siger hun videre.

Arvestykke­r væk

Anni Fønsby er dog allermest ked af, at tyvene også er sluppet afsted med en del ting, som har affektions­værdi for hende.

– Det er første gang, det er sket for mig. Jeg har været i en choktilsta­nd lige siden. Det er virkelig ubehagelig­t, at der har været mennesker inde og rode i ens private ting, siger Anni Fønsby.

– De har taget alle mine arveting. Alle mine smykker, jeg selv har designet, fra da jeg havde en smykkebuti­k, og arvestykke­r fra min afdøde mormor.

– Det er fuldstændi­g uerstattel­igt, og det rammer mig meget hårdt, at de ting er væk, siger hun og fortæller, at hun har været meget urolig siden indbruddet.

Alarmer i massevis

– Det er jo helt vanvittigt, og vi sov slet ikke den første nat. Det her indbrud tog virkelig pusten fra mig, og det gjorde, at jeg havde svært ved at glæde mig til at flytte.

Det er bare super- ubehagelig­t, at ens personlige rum er blevet invaderet på den måde, siger hun og fortæller, at også hendes kærestes datter var meget påvirket af, at der havde været ubudne gæster. Også hun var dybt rystet, da hun kom hjem fra hospitalet og så det.

– Oplevelsen sidder stadig i os, siger Anni Fønsby. Trods indbruddet er hun og kæresten René nu flyttet ind i det nye hus i Nordsjælla­nd. Her har de dog taget deres forholdsre­gler.

– Vi har fået installere­t alarmer, røgslør og det hele, så vi kan føle os trygge, siger Anni Fønsby og fastslår, at de nu vil prøve at se fremad og nyde det nye drømmehus.

Alle skuffer var åbne, og alt var revet på gulvet

 ?? FOTO: MOGENS FLINDT ?? Anni Fønsby er bedst kendt for sit ægteskab med rigmanden Erik Damgaard, selvom hun også har gjort sig som model og skuespille­r.
FOTO: MOGENS FLINDT Anni Fønsby er bedst kendt for sit ægteskab med rigmanden Erik Damgaard, selvom hun også har gjort sig som model og skuespille­r.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark