Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

- / Fish

RØNNE: ❘ løbet af natten skubbede ukendte gerningsmæ­nd en bil ud af en indkørsel på Storegade, så bilen trillede over vejen og ind i en parkeret bil. Der opstod mindre skader på begge vogne. ❘ samme tidsrum er en port på Sletten blevet ødelagt med ukendt genstand. Politiet hører gerne fra vidner til begge episoder.

SILKEBORG: □n 31- årig mand blev kort efter midnat standset på motorvejen. Han blev sigtet for at køre uden kørekort. Den 31- årige afviste og forklarede, at han lige havde fået det tilbage fra retten. Patruljen var ikke overbevist, og det betød også, at en 29- årige mand fra Vejle, der er ejer af bilen, også fik en sigtelse. RØDBYHAVN: Politiet tjekkede kl. 20.44 en bil, der kom i land fra færgen i Rødbyhavn. □n 18- årig mand fra Brøndby Strand viste sig have syv gram hash i bilen. □n anden 19- årig havde en pose med 6,3 gram skunk med, og de blev herefter begge sigtet for overtrædel­se af lov om euforisere­nde stoffer.

NÆSTVED: Midt på natten var politiet til stede i Grønnegade, og en 18årig mand besluttede sig for at kommentere politiets arbejde og råbte ' fucking racister' efter betjentene. Han blev anholdt og sigtet for overtrædel­se af ordensbeke­ndtgørelse­n. Han blev taget med til politistat­ionen, hvor han dampede lidt af. ÅRHUS: □n 34- årig mand anmeldte, at han kl. 23.45, var blevet udsat for røveri på en pplads ved Søften. ❘følge den 34- årige kom to maskerede mænd hen til ham og truede ham med en kniv til at udlevere sin pung og mobil. Begge var maskerede og talte med accent. SALTUM: □t fritidshus blev udsat for indbrud på Ørnebjergv­ej. ❘ndbrudstyv­en brød en terrassedø­r op med et koben, hvorfra han/ hun fik adgang til huset. Der var tydelige spor af færden lige inden for terrassedø­ren. Blandt de stjålne genstande var to stole. Tyven forlod gerningsst­edet gennem terrassedø­ren. HJALLERUP: Politiet leder fortsat efter den 81årige. □hlers Pedersen forsvandt torsdag. Politiet har ledt med droner og hunde efter ham.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark