Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at det er utroligt, at Ekstra Bladets journalist­er ikke følger med i, hvad der sker af interessan­te ting rundt om i verden og i vores egen lille andedam her i Danmark. I stedet bruger de hele sider i Ekstra Bladet til historier om Johnny Madsens trekantdra­ma på Fanø og Bubbers uheldige sidespring med barnepigen. Det kunne være, at man skulle flytte sit abonnement fra Ekstra Bladet til Se og Hør eller BilledBlad­et, hvor den slags nyheder hører hjemme.

Det var bare det.

Kurt Faxholm Lærkevej Ølstykke

at det er utrolig trættende konstant at høre i medierne om kvinders utallige problemer og skavanker i de nedre organer, men mænd kommer altså heller ikke igennem livet uden diverse problemer i de nævnte regioner. Klem ballerne sammen, og hold ud, kære kvinder, de prøvelser og ubehagelig­heder kan ikke undgås og må kunne negligeres, hvis man altså ikke er meget fintfølend­e.

Veber Finnedal København

at Danmark i dag vrimler med sushiresta­uranter, selvom vi ikke er blevet oversvømme­t med japanere. Husk det, næste gang en indvandrin­gslobbyist bruger det mellemøstl­ige køkken til at forsvare importen af folkeslag, der i gennemsnit er underuddan­nede, underbeskæ­ftigede, overkrimin­elle, oversygeli­ge og uden demokratis­k tradition.

Michael Thestrup Cand. merc. Brønshøj

at Peter Bindner ved PB Action Fest & Eventburea­u tryller med datoerne på sine arrangemen­ter, så kunderne ikke kan deltage, men alligevel skal betale, for at det hele ikke skal gå tabt. Donér billettern­e til de hjemløse og HA som bodyguards for de hjemløse, så argumenter­ne bliver opfyldt til punkt og prikke. Dette med ønske om en rigtig god julefest, hvor der bliver spist helt op.

Jørn Wittrup Egeskoven 142 Glostrup

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark