Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du har virkelig lyst til, at der skal ske noget i dit liv lige nu. Du vil ikke mangle inspiratio­n, du vil snarere have svært ved at vide, hvilke udfordring­er du skal kaste dig ud i, for du har lyst til alt muligt forskellig­t. Du vil gerne bruge dig selv fysisk i dag, da du har meget energi.

LØVEN 23/ 7-23/8

I dag har du stor fokus på din kreativite­t, og du vil især gerne sætte den i spil sammen med andre mennesker. Du er fuldt ud bevidst om, at der ofte sker en meget positiv udveksling af talenter, når man samarbejde­r. Der er nærmest ikke grænser for, hvad I kan opnå i fælleskab.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du møder verden med et kæmpe overskud i dag. Du fik måske tid til at se en masse mennesker i går, især om aftenen, men i dag vil du bruge hele dagen på sociale aktivitete­r. Du har lyst til at møde en masse nye mennesker, og de vil allesammen modtage dig åbent.

TYREN 21/4-21/ 5

Du tænker over en masse ting i dag. Du tænker måske særligt på, om der er noget du gerne vil lave om i dit liv. Det er ikke sådan, at du grubler over en masse valg, og det er heller ikke sådan, at du går og fortryder en masse. Du vil bare gerne træffe et par gode beslutning­er.

JOMFRUEN 24/8-23/9

I dag har du virkelig lyst til at være hjemme, og du vil nyde at være sammen med dine nærmeste. Hvis du bor alene, bør du virkelig invitere et par gæster, for du trænger til liv og glade dage omkring dig. Du kan enten være sammen med gode venner, eller måske din familie.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

I dag vil du virkelig nyde dit eget selskab, men det bliver ikke en kedelig dag. Du har mange ideer, som du har behov for at tænke igennem. Du vil gerne finde den rette balance, så der både bliver tid til alt det sjove, men selvfølgel­ig også til alt det nødvendige. Du når nok det hele.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

I dag er du optaget af kærlighede­n. Hvis du er i parforhold, så kan du gøre noget godt for dig og din partner. Hvis du er single, så gælder det om at holde øjne og ører åbne i dag. Dagen er både oplagt til at flirte, og den er oplagt til at finde de store kærligheds­erklæringe­r frem.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

I dag vil du nyde at have travlt, og det skal helst være lige fra morgenstun­den af. Du har både energien og lysten til at opleve en masse. Du vil være nysgerrig, og du vil nyde at tale med alle du møder. Samtidig vil du også gerne dele ud af dig selv. Glæd dig til en dag med højt humør.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du trænger til at være sammen med gode venner i dag, og det er vigtigt, at I har samme form for humor. Man kan ikke altid tage livet tungt og seriøst, og i dag er du mægtig god til at se det sjove i tingene. Du er godt skåret for tungebånde­t, og har en frisk replik på læben.

KREBSEN 22/6-22/ 7

I dag kan du virkelig knokle som få, og det vil blive bemærket særdeles positivt af dine omgivelser. Du vil få en rigtig god dag med kollegerne, hvor der både er plads til, at I alle tager fat, men I kan også få jer en rigtig hyggelig dag, med plads til en sludder for en sladder.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

I dag kigger du på din økonomi. Du har en masse ting, som du gerne vil, og det hele koster. I dag er du god til at finde en balance mellem at yde og nyde. Du vil både tillade dig at gøre noget godt for dig selv, men du er også bevidst om ikke at få brugt flere penge, end du har nu.

FISKENE 20/2-20/ 3

Du er fortsat meget optaget af at nå dine mål. I dag vil du have den rette knoklement­alitet, og samtidig vil du være god til også at få øje på muligheder­ne. Det gør det ofte lettere at knokle, hvis man ved, at det kommer én til gode senere hen. Du vil ikke se dig tilbage nu.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark