Ekstra Bladet

Hovedbrud for OB

-

Midt i alle trængslern­e i den dårlige første halvleg gik tingene fra ondt til værre for OB, da forsvarsst­yrmanden Jeppe Tverskov gik i stykker i et behjertet forsøg på at skabe en omstilling.

En lyskeskade som meget vel kan komme til at koste resten af efteråret for spilleren, der takket være sine gode evner som pasningssp­iller er en nøglespill­er for striwerne.

– Nu tjekker vi det i morgen for at få en nærmere prognose. Det er for tidligt at sige det ene eller det andet, sagde OB- træner Jakob Michelsen, hvis tøven var meget sigende sammenlign­et med håndtering­en af den lægskade, som tvang Ramon Leeuwin ud.

Ingen ferie

– Jeg tror han nåede at komme ud i tide, så mon ikke han spiller næste weekend, sagde Jakob Michelsen.

– Vi trænger ikke til ferie, men vi har masser slitage. Jeg erindrer ikke hvornår jeg sidst har haft tilnærmels­esvist frit valg, når jeg stillede hold, sagde OB- træneren.

Vi trænger ikke til ferie, men vi har masser slitage

OB- træner Jakob Michelsen valgte at tage konsekvens­en af den dårlige indsats i første halvleg og brugte Tverskovs skade til at droppe treback- kæden. Issam Jebali blev sendt på banen for at ændre kampens forløb.

Jeg tror han nåede at komme ud i tide, så mon ikke han spiller næste weekend

Pausen gjorde OB godt. Jakob Michelsen fik justeret de små detaljer og pludselig var der to hold på banen.

Øjeblikkel­ig effekt

Issam Jebalis indhop havde øjeblikkel­ig effekt og både Bashkim Kadrii og Sander Svendsen begyndte at fylde noget offensivt.

Og 12 minutter efter pausen fik OB så håb om et comeback, da Jebali fandt Kadrii på kanten af feltet og OB- topscorere­n huggede tørt ind til 2- 1. Det mål burde dog være blevet annulleret, da Issam Jebali kom fra offside.

Reducering­en gav masser af liv i opgøret, men fynboerne nåede ikke helt at råde bod på den elendige første halvleg.

Alligevel fik fynboerne en kæmpechanc­e for at redde et sent point, men i seks minutters overtid forsømte Issam Jebali at tage den fulde helterolle, da han headede over fra bare tre meter.

– Når vi får en stor chance i overtiden, så vil jeg mene vi er tæt på at tage point i en kamp, der ved pausen lignede et stort nederlag, sagde Jakob Michelsen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark