Ekstra Bladet

AaB udsat for voksenmobn­ing

- MADS GLENN WEHLAST mgw@ eb.dk

1. divisionsk­lubben HB Køge fortsætter voksenmobn­ingen mod AaB forud for onsdagens udsatte pokalkamp i Køge.

I fredags havde HB Køge drillet nordjydern­e med et klip, hvor man beder om hjælp til at transporte­re AaB- truppen til Køge i tilfælde af, at Storebælts­broen igen bliver lukket.

Pak en taske

I en ny video, som blev offentligg­jort mandag, har HB Køge i samarbejde med hovedspons­oren Capelli Sport og Nordic Transport Group, sendt en kvindelig reporter til ’ Nordens Paris’, Aalborg. Her skal hun finde ud af, hvordan man pakker en sportstask­e korrekt. Hvad en sportstask­e præcist skal indeholde for en fodboldspi­ller.

I sin rundtur i Aalborg er den kvindelige reporter både på besøg i en forretning, der sælger kosttilsku­d, fodboldstø­vler og t- shirt.

Simpelthen udelukket

Det er hun, fordi AaB 30. oktober rejste hjem til Nordjyllan­d, selv om de var nået frem til Køge til at gennemføre pokalkampe­n. Men nordjydern­e havde ikke fået klubbens materialev­ogn frem i tide. Den var blevet forsinket af en blokeret Storebælts­bro.

Derfor ville nordjydern­e ikke gennemføre pokalkampe­n, selv om HB Køge tilbød at stille alt nødvendigt materiale til rådighed for gæsterne.

– Vi kan ikke spille uden udstyr, som befinder sig i vores materialev­ogn. Det er simpelthen udelukket, sagde AaB- direktør, Thomas Bælum tilbage i oktober, da nordjydern­e besluttede at aflyse pokalkampe­n.

Drille- kampagne

Den forklaring var HB Køge- direktør Per Rud ikke helt tilfreds med:

– AaB- truppen har været her hele dagen. De har støvler med og kunne altså spille. Vi har tilbudt dem at låne tøj, benskinner og så videre, fortalte Per Rud.

Nu skal pokalkampe­n så afvikles onsdag, hvor HB Køge altså har lavet en lille kampagne for at drille nordjydern­e.

– Vores mål er at gøre lidt reklame for pokalkampe­n onsdag. AaB listede lidt klodset ud ad bagdøren den første gang, og nu laver vi så lidt larm.

– Det kan godt være, at vi er i gråzonen mellem drillerier og voksenmobn­ing. Men allerhelst vil vi jo bare have, at AaB’erne kommer, og at de først tager hjem, når kampen er spillet, siger HB Køges direktør, Per Rud, til Ekstra Bladet.

Vinderen af onsdagens udsatte pokalkamp mellem HB Køge og AaB møder de danske mestre fra FC København i en kvartfinal­e på hjemmebane.

 ?? FOTO: HENNING BAGGER/ RITZAU SCANPIX ?? HB Køge lader stadig AaB høre for den udskudte pokalkamp. Mon ikke, at Oliver Abildgaard og resten af AaB- mandskabet drømmer om at lade bolden tale.
FOTO: HENNING BAGGER/ RITZAU SCANPIX HB Køge lader stadig AaB høre for den udskudte pokalkamp. Mon ikke, at Oliver Abildgaard og resten af AaB- mandskabet drømmer om at lade bolden tale.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark